Publicitat
Societat · 11 de Febrer de 2020. 19:57h.

El Govern garanteix la “seguretat” dels catalans enfront el coronavirus

Meritxell Budó assegura que “estem preparats”

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat que “tenim tots els protocols a punt” per fer front al coronavirus i “garantir la seguretat” dels catalans i dels ciutadans que puguin venir a Barcelona pel Mobile World Congress.

“Aquí estem preparats, tenim tots els protocols a punt, estem seguint tant les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut com de les pròpies entitats europees i de les autoritats de salut pública del nostre país”, ha afirmat.

Preguntada sobre si la gent del MWC “pot viatjar a Barcelona amb tota garantia i seguretat”, Budó ha reblat que “estem treballant per garantir la seguretat, no només de la gent que ha de viatjar a Barcelona, sinó de tots els ciutadans del nostre país”.

La portaveu de l’Executiu català ha indicat que “no hi ha cap recomanació que digui que no es pot viatjar de manera segura a Barcelona”. “Garantir al 100% que estem a punt i que ho tenim tot com qualsevol país de la UE. Hi ha seguretat per viatjar a Barcelona, no hi ha cap recomanació que ens digui no viatjar a Barcelona”, ha conclòs Budó.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#21 ferran, jonestown, 13/02/2020 - 10:03

di ho diu la budó és que vamos a morir...

#20 Truquo, Gotham, 13/02/2020 - 09:53

Si lo garantiza Torra, es el momento de comprar funerarias en Cataluña.

#19 Lluis, Barcelona, 13/02/2020 - 09:01

Aquesta es la portaveu dels infectats que tenim instal-lats en les institucions i que un dia o altre els hem de treure per la porta del darrera i desinfectar els despatxos del virus que han representat aquesta colla de pocavergonyes. Alguns ja els tenim tancats a la gàbia i altres fugits com rates, pero encara queden, entre ells aquesta pànfila

#18 Catañol, Girona, 12/02/2020 - 14:23

Si...con la misma eficacia y contundencia que sus valores democráticos.
Estos don capaces de crear un virus selectivo para atacar a los no independentistas.

#17 Flanagan, Tabarnia City, 12/02/2020 - 12:30

Claro que si,los pasillos de urgencias llenos pero estamos preparados.