Publicitat
Societat · 6 de Maig de 2020. 20:28h.

El Govern insisteix en les regions sanitàries malgrat la negativa de Sanitat

Vergés: “No hi veig absolutament cap problema”

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat aquest dimecres que “el Govern català ha decidit fer el desconfinament per regions sanitàries”, malgrat que el Ministeri de Sanitat va desmentir aquest passat diumenge que s'hagués arribat a un acord per substituir les províncies per àrees sanitàries.

Preguntada en roda de premsa sobre si el Govern espanyol acceptarà les regions sanitàries, la titular de Salut ha afirmat que “no hi veig absolutament cap problema en la proposta que fem”. “No em puc imaginar que hi hagi una resposta que pugui ser no treballar-ho conjuntament si hi ha algun dubte”, ha manifestat.

“No m'entraria al cap, i per les converses que hem pogut tenir amb el Ministeri, que trobessin inadequades aquestes propostes. No veig que hi pugui haver inconvenient”, ha insistit Vergés en una pregunta sobre la posició del Ministeri de Sanitat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Montserrat, Barcelona, 07/05/2020 - 08:42

I la molt pànfila encara s'atreveix a dir "no m'entraria al cap" talment com si algú li reconegués que te cap... Aquesta no te ni cap ni peus, ni cap coneixement de la materia. Aquesta va ser elegida únicament pel seu fanatisme estetic d'arracades grogues i llaçet i altres atribucions del gust del tal Salvadó. Una inutil total que ens avergon