Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2017. 21:39h.

El Govern insisteix en una Catalunya "acollidora"

L'acte interreligiós per condemnar els atemptats diu que la pluralitat i la diversitat "són els millors anticossos de l'odi"

El Govern insisteix en una Catalunya "acollidora"

L'acte, al Museu Marítim

Quan es compleix una setmana dels atemptats terroristes que, a hores d'ara, han deixat 15 morts i més d'un centenar de ferits, el Museu Marítim de Barcelona ha acollit un acte interreligiós organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat en què s'ha posat l'accent en la pluralitat, el respecte i la inclusió. Aquest esdeveniment ha volgut mostrar al món una Barcelona oberta, diversa, democràtica i acollidora.

L'actriu Carme Sansa ha estat l'encarregada de conduir l'acte, que ha servit per a condemnar els atemptats, retre homenatge a les víctimes i reivindicar la pluralitat i la diversitat de Catalunya. L'esdeveniment ha estat encapçalat pel president del Govern, Carles Puigdemont, el ministre de justícia, Rafael Català i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

L'acte, en el qual han estat presents representants de totes les confessions religioses, ha servit per posar en valor la "diversitat cultural i religiosa com a eix vertebrador de la cohesió, i pau social, els millors anticossos de l'odi" tal com Carme Sansa ha assegurat en el seu parlament. "Avui més que mai volem que la nostra diversitat sigui la nostra fortalesa" ha proclamat l'actriu davant dels assistents.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Cat Show 3%, Bcn, 25/08/2017 - 14:24

........Acogedora de musulamanes, objetivo separatista :hay que llenar Catadisneys a petar de moros.
Todo follon cuanto mas mejor ......con tal de salvar el pujollismo y amigos corruptos de las mazmorras.

#12.1 Léon, Bcn, 25/08/2017 - 15:06

Cat, seamos honestos. No hay absolutamente ningún inmigrante en Catalunya que no haya pasado por las fronteras del Estado que el gobierno Central tiene el deber de vigilar. Así pues, quien está aquí, lo ha querido el gobierno del PP o del PSOE, únicos que han tenido responsabilidades de gobierno. Catalunya no ha tenido competencias en este affaire

#12.2 pelaez, Barna.Spain, 25/08/2017 - 18:22

Leon,con todo respeto,:Angel Colom
https://www.dolcacatalunya.c om/2017/08/angel-colom-la-inmi gracion-se-criterios-vinculado s-pruses-laindependencia-i-tan t/

#10 Léon, Bcn, 25/08/2017 - 10:49

Ja, però és que resulta que l´odi és en sentit únic. Els altres només ens limitam a acollir.

#9 vayaquesí, Vic, 25/08/2017 - 10:48

A las pruebas me remito . Los islámicos están en esta tierra maravillosamente acogidos por los indepres , cupaires , etc.

#8 Jordi, Girona, 25/08/2017 - 10:34

Com que no tenim govern. Tenim una colla de brètols que volen tenir poder, res més. Tot caurà pel seu propi pes, i com més aviat millor. A veure si deixen de donar la tabarra d'una vegada i aprenen que hi ha persones normals a pertot, i "monstres" a pertot, als quals cal mantenir lluny.

#7 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 25/08/2017 - 09:42

Ahir no tocava http://politica.e-noticies.cat/polemica-per-una-poesia-en-forma-de-parenostre-100757.html