Publicitat
Societat · 11 de Novembre de 2020. 17:23h.

El Govern intenta apaivagar el malestar dels restaurants

El Gremi de Restauració de Barcelona rebutja obrir entre les 13 i les 16 hores

El Govern intenta apaivagar el malestar dels restaurants

El Gremi de Restauració de Barcelona ha rebutjat la proposta del Departament d'Empresa i Coneixement, que passaria per obrir les terrasses al 50% de l'aforament i a l'hora de dinar, entre les 13 i les 16 hores.

Aquest col·lectiu ha negat en un comunicat que "aquest plantejament hagi estat acordat o treballat conjuntament entre la Generalitat i el Gremi" i ha afegit que "es tracta d'una proposta de fireta, completament insuficient per a l'actual situació d'emergència i d'enfonsament de l'economia".

També ha destacat que "l'única proposta que compta amb l'aval del Gremi és l'anomenat 'pacte del Majestic' que ahir, en la trobada amb representants de l'alta cuina i dels grans grups de restauració que es va celebrar en aquest hotel del centre de Barcelona, es va acabar de perfilar: interiors al 50% amb distància entre taules, terrasses al 100%, horari d'obertura fins a les 23h i recomanació de posar-se la mascareta entre plat i plat (obligatòria, en canvi, quan no s'està assegut a la taula)".

"Un cop més, el Gremi instem la Generalitat a aixecar l'ordre de tancament i a permetre la represa de l'activitat, a través d'un pla de desescalada si s'escau, amb unes condicions viables des del punt empresarial ja des d'un primer moment", conclou.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi Sergio, Barcelona, 12/11/2020 - 13:55

O estem amb mans de retrasats mentals o a en mans de pocavergonyes o les dos coses a la vegada.
Mare meva quina gestio, a veure si desperta de una vegada la ciutadania.

#6.1 Juan Jose García, Cunit, 16/11/2020 - 18:41

Me suena que a éste Sr,lo expulsaron del grupo parlamentario en Europa por corrupción..¿Es cierto?

#5 Montserrat, mataró, 12/11/2020 - 12:04

Recordo que hi havia una célebre restauradora que amb tot el fanatisme culniari portava generosament als celebres hostes de Lladonersuns platillos "delicatessen" per alimentar-los patrioticament. Doncs ni aquells, que sovint fan declaracions malgrat estar entre reixes, no han obert boca per defensar al gremi. Ara la cuinera ja sap quin peu calçen

#4 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 12/11/2020 - 07:55

Lo poco que quedaba en pie estos políticos de m..... que tenemos se lo están cargando. Espero que todos tengamos memoria y reaccionemos contra esta gentuza el día 14 de Febrero.

#3 monk, bcn, 11/11/2020 - 18:57

Propongo un acto de protesta diaria contra las restricciones indiscriminadas en hostelería. La Guardia Urbana corta amablemente en Barcelona la Meridiana con Fabra i Puig cada día de 20 a 21 horas "para todo el que quiera protestar".