Publicitat
Societat · 11 de Desembre de 2012. 14:31h.

El Govern "lamenta" que Ester Quintana perdés l'ull

Homs anuncia que Puig donarà "explicacions"

El Govern "lamenta" que Ester Quintana perdés l'ull

Ester Quintana

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha lamentat que Ester Quintana perdés l'ull durant la jornada de la vaga general del 14 de novembre. "És un succés desafortunat i lamentem que passés", ha dit.

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, ha expressat que el conseller d'Interior, Felip Puig, "té previst convocar la premsa per donar totes les explicacions pertinents" després que s'hagi conegut un informe policial sobre els aldarulls hagi confirmat que els Mossos van disparar pilotes de goma.

Aquest informe es va fer el passat 21 de novembre, 12 dies abans que Puig afirmés al Parlament que no hi havia hagut projectils. En aquest sentit, Homs ha explicat que Puig convocarà "els portaveus dels grups parlamentaris en l'àmbit d'Interior per informar-los del document que el Departament i el conseller estan acabant d'elaborar amb el que s'ha conegut més recentment".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 Bacus, Sort, 12/12/2012 - 10:44

Les cartes de Bacus (1):
Per molt que ho lamenti el mal ja està fet. Com es pot defensar desde qualsevol línia de pensament el fet de poder disparar sobre la població sigui amb el material que sigui ?. Això a part d'antidemocràtic es fomentar el terrorisme d'Estat.

#2 otro, barna, 11/12/2012 - 18:22

Que "güevos" tienes Homs, vergüenza torera tendrias que mostrar por una puñetera vez. Espero y deseo que no le pase lo mismo a ningún allegado vuestro, porque entonces sabriais lo que se siente de verdad y no el paripé que intentas montar. Y a Puig, lo mejor es que se largue de una vez a Londres..

#1 Victor, BCN, 11/12/2012 - 16:36

... i dels altres ciutadans que tambè han perdut l'ull , tambè té previst donar explicacions? quines explicacions?... dones fàstic Puig, vesten a casa!

#1.1 Miquel, Corona Metropolitana, 11/12/2012 - 18:04

Dels altres sis casos coneguts, n'huria de donar comptes en Saura? encara que potser no t'agradi.

#1.2 Victor, BCN, 11/12/2012 - 22:06

Miquel, tens tota la raò... el Saura tambè tindria que dir alguna cosa.

#1.3 Gerard, Barna, 12/12/2012 - 11:52

Qui ho hauria de fer, de fet hauria de ser cessat ipso facto, és el comissari Sergi Pla, qui ensinistra i anima a tota la manada de nous mossos àvids se sang. És el que va sortir a Salvados fent-se el graciós i afirmant sense immutar-se que Ghandi també hagués rebut un bon gec d'hosties mossils.