Publicitat
Societat · 13 d'Agost de 2010. 20:05h.

El Govern li "ha llegit la cartilla" a Siemens

La línia 9 del metro segueix amb problemes

El Govern li "ha llegit la cartilla" a Siemens

Un moment de la reunió del conseller Nadal amb amb directius de Siemens per analitzar els problemes de les línies 9 i 10 del metro de Barcelona

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal (PSC), ha promès que les línies 9 i 10 del metro recuperaran la "normalitat en les properes hores, o, per ser prudents, al llarg d'aquesta nit. En aquests moments funciona bé la 10 i estem en proves a la línia 9", ha dit Nadal abans de reunir-se amb responsables de Siemens. El conseller ha assegurat que els pensava "llegir la cartilla" i demanar-los explicacions sobre la fallada en el metro.

"Tenim una reunió amb Siemens per a llegir-los la cartilla i per aclarir amb profunditat allò que els hem demanat en l'expedient informatiu", ha dit Nadal durant una visita a les obres de perforació d'un altre ramal de la línia 9 sota el Passeig de la Zona Franca i abans de la reunió que s'ha fet amb la companyia.

El conseller també ha aprofitat l'ocasió per explicar quin és el problema que afecta els combois d'aquestes línies, pilotats automàticament. "No s'activen les ordres oportunes per tal de què funcioni la conducció automàtica, i els trens, sobretot en entrar a les estacions, queden parats", ha explicat. "Es tracta de tornar a ajustar la relació entre el software del centre de control i l'instal·lat en els trens per tal de què els trens obeeixin les ordres que els dóna el centre de control", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Tzatza, BCN, 15/08/2010 - 13:35

Ondia, els de Siemens ja tremolen !! ja,ja, ja.
No els escridasseu massa a veure si en el proper contracte us deixen sense comissions.

#4 joan, manresa, 14/08/2010 - 18:45

El Casal,18,35 h.--Quina cara mes gruxuda.Vostés se hauríen de lleguir la cartilla,i el Sr.Montilla el primer..Tenen un problema,inaguritis rapiditis,venen eleccions i han de portar resultats.Axó amb 4 díes de probas al 100%,solucionat el problema...

#3 En Pere, bcn, 14/08/2010 - 14:11

Quina paura!! Pobrets. Aquests de Siemens deuen estar escagarrinats!! Ja tremolen.

#2 Carmen, Sabadell, 14/08/2010 - 11:11

La "cartilla", quina cartilla?.....la de la Caixa?....No feu plorar més i plegueu d'una vegada!

#1 Francesc, Girona, 14/08/2010 - 09:35

La "cartilla" li llegiràn a vostè a les properes eleccions per inaugurar obres abans de que funcionin.