Publicitat
Societat · 30 de Juny de 2012. 12:42h.

El Govern nega problemes de tresoreria

Afirma que hi ha hagut alguna "incidència" en nòmines d'Interior

El Govern nega problemes de tresoreria

Puig, amb agents dels Mossos, en una foto d'arxiu

El Govern de la Generalitat ha explicat que els errors en el pagament d'algunes nòmines a empleats d'Interior han afectat treballadors que han registrat "molts moviments en les seves condicions laborals i, per tant, en els seus complements".

"Els departaments d’Economia i Coneixement i de Governació i Relacions Institucionals treballen amb els serveis informàtics encarregats de la gestió de les nòmines per  identificar qualsevol incidència, atendre-la amb prioritat i resoldre-la ràpidament", han remarcat.

A la nòmina del mes de juny, la Generalitat ha aplicat "la reducció del 5% del salari anual als seus empleats, corresponent al primer semestre". "La reducció s’ha aplicat sobre el complement específic de la nòmina dels empleats públics", han afegit des del departament dirigit per Felip Puig.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 joan, bcn, 01/07/2012 - 12:11

pos ala desfem els mossos total son un pastel de policia

#1 nedland69, Roses, 30/06/2012 - 16:09

es curiós per que la foto diu agents dels mossos, i no s´ha de ser molt coneixedor per veure clarament que no son simples agents,i ha aquests segur que les retallades no els deixen curts a final de mes..........