Publicitat
Societat · 15 d'Abril de 2020. 22:36h.

El Govern no creu que criticar l'Estat perjudiqui els presos

Budó: “Això és barrejar temes”

El Govern ha criticat reiteradament la gestió de l'Executiu espanyol en la crisi del coronavirus i també ha qüestionat algunes de les seves decisions en les compareixences públiques que diàriament ofereixen la portaveu i consellera de Presidència, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Buch; i la consellera de Salut, Alba Vergés. El govern català, però, considera que aquestes crítiques no afectaran a l'hora de dialogar amb l'Estat per trobar una solució al procés i als presos.

Preguntada per e-notícies sobre si aquesta actitud crítica “afavoreix al diàleg després de la pandèmia”, Budó ha assegurat que “això és barrejar temes” i ha remarcat que allò que qüestiona l'Executiu català és la gestió d'“una crisi sanitària”.

“Hem estat crítics amb el que és la gestió a la que ens estem afrontant com a societat, que és una gestió d'una crisi sanitària d'una envergadura a la que mai ens havíem enfrontat”, ha explicat la portaveu del Govern. Budó ha afegit que reclamen al govern de Pedro Sánchez “rigorositat en la presa de decisions i que es preguin de manera consensuada, coordinada i de manera cooperada entre els diferents governs”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pere, TABARNIA, 16/04/2020 - 09:39

Noooooo que va ,
ya lo veo
Por cierto ... ¿dónde están?