Publicitat
Societat · 2 de Març de 2021. 16:44h.

El Govern no es mulla sobre la Setmana Santa

"Veurem quines mesures es poden anar relaxat"

El Govern no es mulla sobre la Setmana Santa

El Govern podria establir un calendari de relaxament de les restriccions per contenir el covid de cara a Setmana Santa. Així ho ha explicat la consellera de Presidència i portaveu en funcions, Meritxell Budó, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

Budó ha assegurat que, "sempre que la pandèmia ens ho permeti", l'executiu es dóna aquests dies de març per establir què estaria permès i quin tipus de mobilitat hi podria haver de cara a les vacances i els dies posteriors, en funció de l'evolució de la pandèmia.

Si bé les dades actuals indiquen una millora i "la corba està baixant", Budó ha avisat que cal veure si aquesta tendència es consolida, perquè el Govern no vol haver de fer passos enrere. "Les decisions s'han de prendre tenint en compte que tenen conseqüències", ha advertit.

La consellera de la Presidència ha exposat que "de cara a la pròxima setmana veurem, segons les dades, quines mesures es poden anar aixecant" com, per exemple, els confinaments perimetrals comarcals. "Veurem una mica en funció de com anem evolucionant quines són les mesures que es poden anar relaxant", ha remarcat.

Finalment, Meritxell Budó s'ha mostrat contrària que es prenguin unes mesures "uniformes" per a tot l'Estat espanyol perquè "no evolucionarà de la mateixa forma en tots els territoris de l'Estat". "Potser una comunitat està millor que una altra i es pot permetre certes reobertures que una altra, que està pitjor, no les pot prendre".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat