Publicitat
Societat · 8 d'Abril de 2020. 19:08h.

El Govern relega l'Exèrcit per desinfectar

Darrera d'empreses privades, ajuntaments i la pròpia Generalitat

La Unitat Militar d'Emergències de l'Exèrcit espanyol és l'última opció per a dur a terme desinfeccions de residències. El conseller de Treball i Afers Socials Chakir El Homrani ha explicat aquest dimecres que el protocol amb el qual treballa la Generalitat prioritza les mateixes residències, ajuntaments i la Generalitat abans que l'UME, que només es requereix quan totes les altres no poden afrontar-ho.

El conseller de Treball i Afers Socials ha explicat que el protocol de "desinfeccions i neteges de residències" estableix que "quan hi ha una demanda de desinfecció i neteja primer es mira el principi de subsidiarietat".

"Quan no la pot fer la residència es parla amb l'Ajuntament per si la pot fer. Quan no la pot fer l'Ajuntament es parla amb la Generalitat -que hem tancat contractes globals per poder fer aquestes neteges- i quan no arribem amb tota la programació contactem amb l'UME i utilitzem aquestes desinfeccions" ha indicat Homrani.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 rosa, Barcelona, 09/04/2020 - 10:27

Però quines manies tenim......un govern que no vol a unes persones que ajudent perqué són de l'exercit, el qual també paguem nosaltres, benvibgudes siguin, no crec que siguin uns malvats que ens venent a matar, pot ser hi ha algún català entre ells.......

#7 ferran, jonestown, 09/04/2020 - 10:00

cherchez l’argent...

l’exèrcit no enten de missals,de la deixa de l’avi florenci ni subebajas a andorra...

#6 Ramon, BCN, 09/04/2020 - 09:52

El Govern en su miopía separatista juega con la vida de los catalanes...a ver si algunos y algunas se van dando cuenta de lo que pasa en Catalunya con esta gentuza del Govern.

#5 VRaptor, Alicante, 09/04/2020 - 00:17

Es vergonzoso que estos personajes estén donde están, poniendo en juego la vida de personas por su incompetencia. Todo es retrasar el trabajo de quienes no suponen un ingreso de intereses por parte de afines al"Reichspartei". Los estómagos agradecidos, hay que cuidarlos, que vendrán elecciones. Ya veremos su chulería en Estremera.

#4 Capit@n España, Purgandus populus!!, 08/04/2020 - 22:46

Normal. Amb l'exercit no xucla ningu.....Es el 3%, amigo.

#4.1 luzbell, barcelona, 09/04/2020 - 14:52

Estáis equivocados era sobre el 30% y se colocaba algún familiar inútil agradecimiento total.