Publicitat
Societat · 29 d'Abril de 2021. 11:58h.

El Govern tapa la polèmica de les vacunes amb acusacions a l'Exèrcit

Vergés diu que "s'aparten vacunes expressament" per als militars

La consellera de Salut, Alba Vergès, durant el ple del Parlament, ha hagut de respondre les preguntes de PP i Vox sobre la no vacunació de guàrdies civils i policies nacionals a Catalunya, a diferència dels Mossos d’Esquadra.

“Ja està bé, home!”, s’ha queixat Vergés davant la insistència en la qüestió. La consellera, en resposta a Lorena Roldán, ha acusat l’Estat d’afavorir els membres de l’Exercit amb les vacunes. Per la seva banda, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha renyat Roldán pel seu to.

Lorena Roldán ha afirmat que “és vergonyosa l’actitud que vostès estan tenint amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil”. “Els Mossos estan vacunats, policies i guàrdies civils no. Aquestes persones representen l’Estat, i a vostès tot allò que olori a Estat els hi produeix urticària”, ha lamentat.

“Vostès han deixat desprotegides aquestes persones per venjança, perquè no són dels seus”, ha assegurat. També ha denunciat “el repugnant tuit que va fer Puigdemont que espero que vostè condemni. Només li va faltar dir que aquí només es vacunaria qui tingués el seu carnet del Consell per la República”.

“Argimón va posar la cirereta dient que per vacunar policies i guàrdies civils haurien de retardar la vacunació dels majors de 70 anys. És el més miserable que he escoltat en mesos. Vostès no es cansen de sembrar l’odi”, ha afegit.

Alba Vergés ha replicat la diputada del PP que “vostè parla de discriminació però no la sento parlar de discriminació quan s’aparten vacunes expressament per un col·lectiu que va ser apartada de l’estratègia de vacunació de tot un país, que és pels militars de l’Ejército de España. Aquí no l’he sentit en cap moment”.

La consellera ha defensat que “la resposta sanitària a la covid ha estat exemplar”. “Aquí a Catalunya vacunarem a tota la població de Catalunya”, ha sentenciat, a més de concloure que “el món no s’acaba a Madrid, senyora Roldán”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 bejota, bcn, 04/05/2021 - 17:37

ES UNA PENA QUE EL JUEZ HAYA ORDENADO VACUNAR A LOS AGENTES TAN PRONTO SIN DALES TIEMPO A CONTAGIAR A LAS (SIC) MADRES DE LA GENERALITAT.ES UNA PENA.

#29 sanitat i escoles, pais de bojos, 30/04/2021 - 22:39

més incompetent que aquesta senyora consellera és dificil trobar algú.

#27 Figueras, Figueras, 29/04/2021 - 19:46

Pues como siempre, la culpa es de otros...

#26 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 29/04/2021 - 19:26

argumentos vendo que para mí no tengo

#25 Martín, Viladecavalls, 29/04/2021 - 18:16

¡¡¡Viva el Ejército español !!!