Publicitat
Societat · 3 d'Abril de 2013. 12:09h.

El Govern treu a concurs l'enderroc de construccions il·legals

El valor estimat del contracte és de 60.000 euros i s'estén a més de 20 municipis

El Govern treu a concurs l'enderroc de construccions il·legals

Vila i Recoder

El DOGC publica l’inici del concurs per adjudicar la redacció de 23 projectes d’enderroc de construccions, principalment situades en sòl no urbanitzable, que han estat declarades il·legals arran de resolucions del Departament de TES ratificades mitjançant sentència ferma. El valor estimat del contracte és de 59.100 euros, sense IVA, i s’ofereix en tres lots.
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat, com l’administració competent en matèria de protecció de la legalitat urbanística, "té el deure d’executar de forma subsidiària els enderrocs de construccions il·legals quan els seus propietaris no actuen. En aquest sentit, la redacció del projecte d’enderroc constitueix un pas previ necessari".
 
L’oferta es divideix en tres lots, que poden ser abastats per separat o conjuntament: el primer lot és la redacció de 9 projectes a l’àmbit de les Terres de l’Ebre. Es corresponen a construccions il·legals als municipis d’Alfara de Carles, l’Ametlla de Mar, Masdenverge, Santa Bàrbara, Ulldecona, Xerta i Roquetes.
 
El segon lot comprèn 8 projectes als municipis gironins de Darnius, la Selva de Mar, Maçanet de la Selva, Santa Coloma de Farners, Tossa de Mar, Vilamaniscle i Vilanant. El tercer lot és la redacció de 6 projectes als àmbits del Camp de Tarragona, comarques de Lleida i Barcelona. Concretament, als municipis de Gaià, Vallbona d’Anoia, Naut Aran, Vielha et Mijaran, Pont de Suert i Riudecols.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 03/04/2013 - 12:42

Dentro de esta corrupción generalizada, lo lógico es que los concursos los ganen los que hayan realizado las construcciones ilegales y den comisión a los que las autorizaron. Madrit nos roba y con la independencia seremos todos ricos... Jua, jua, jua,...

#1.1 Psiquiatra/e, Sant Boi, 03/04/2013 - 18:06

Ara si que l'hem cagat del tot. Vet aquí que t'enderrocaran el cervell Copro, A més a més de ser una estructura ilegal, és totalment defectuosa.
Ara si que tens un mal pronòstic.