Publicitat
Societat · 22 d'Octubre de 2020. 10:50h.

El Govern va vetar científics al Procicat

Oriol Mitjà afirma que "no hi ha hagut mai un comitè oficial d'experts"

L'infectòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, ha revelat que "no hi ha hagut mai un comitè oficial d'experts" per fer front a la Generalitat i, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, ha afirmat que el Govern va rebutjar l'entrada de científics al Procicat.

Mitjà ha explicat que van demanar al Govern que "es contemplés la constitució d'un comitè d'experts o, almenys, que experts independents, no polítics, entressin en el Procicat". "Tot això no va poder ser", ha lamentat.

També ha detallat que "el document de rescat a Catalunya va passar per mans del Departament de Salut i van rebaixar totes les expectatives" i que, posteriorment, "vam acordar passar un document molt rebaixat però que seguirem treballant en oficines.

"Com jo ja sé com va la cosa, vaig aixecar unes minutes conforme la conselleria de Salut es comprometia seguir avaluant una sèrie de mesures. Passats sis mesos, he pensat que era adient denunciar que no s'han implementat cap d'aquestes propostes", ha revelat.

Oriol Mitjà també ha assenyalat que "no hi ha hagut mai un comitè oficial" a la Generalitat. "A vegades ens trucaven per videoconferència, i el doctor Trilla, el doctor Clotet, el doctor Arenas i la doctora Campins donàvem alguna recomanació", ha detallat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#9 pepe, andorra, 22/10/2020 - 17:18

y desde cuando esto tiene algo q ver con cientificos, esto me demuestra una vez mas q todo es alarmismo, destinado a hundir la economia y comprarla despues a precio de saldo, asi como poner a Europa de rodillas ante el globlalismo. Y cuando alguien duda, pues se lanza un virus modificado geneticamente con un espray, como la laca. Lacayos de Soros.

#8 Benet S., Barcelona, 22/10/2020 - 16:13

El tal Mitjà s'ha devetllat de cop i fa una bona feina denunciant totes les corrupteles i mentides que la banda que te segrestades les institucions ha portat a terme. Malgrat no es pot oblidar la foto d'ell fruint de les alabançes dels que el van utilitzar de forma grotesca per tapar la seva mediocritat, ara passar pel purgatori el dignifica.

#7 botifler1914, Watrepus, 22/10/2020 - 14:21

A vegades ens trucaven per videoconferència
Cuanta mala leche destila contra ERC... inútiles en el desgobierno los hay en todas las consejerias.

#6 Sergi Sergio, Barcelona, 22/10/2020 - 13:39

Bueno, lo que ya sabiamos todos, que ni habido comite de expertos ni nada que se le parezca, todo mentiras, tanto aqui con el Govern, como en Madrid con el Gobierno, mentiras y mas mentiras, los "expertos" son el Aragones, la Verges, el Coletas y Pedro, asi vamos todo son medidas politicas que no sirven para nada mas que para arruinarlo todo.

#5 no soy nadie, barcelona, 22/10/2020 - 12:17

Si sigue disparando contra todo lo que se mueva, no va a "pillar cacho"