Publicitat
Societat · 24 de Maig de 2010. 12:22h.

El Govern veu "desproporcionat" prohibir el burka

Montserrat Coll creu que "hi ha altres problemes més importants"

El Govern veu "desproporcionat" prohibir el burka

El Govern no vol prohibir el burka

La directora general d'Afers Religiosos, Montserrat Coll, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que "cal deixar clar que no ens agrada que les dones vagin amb burka. Però hi ha altres mitjans a banda de la prohibició. És desproporcionat. Primer perquè són poques. Després perquè hi ha altres problemes més importants. I tercer perquè pot ser contraproduent."

"No estic d'acord a castigar. La llibertat de la dona és més important", ha defensat, a més d'indicar que a les dones que el porten "és possible que les esclavitzin, però entraríem en la contradicció d'obligar-les a fer el contrari. La mediació donaria bons resultats".

"Hem vist sis fotos de dones vestides amb burca. Amb nicab, unes quantes més. Hem de fer una llei per això?",  ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Ge., Barcelona, 25/05/2010 - 13:19

Estaria bé que per parlar sobre el burka, posessiu una foto d'una dona portant el burka, i no el nikab. No estic dient que el nikab sigui millor que el burka, però crec que
la gent no acaba d'entendre les diferències entre hijab, xador, nikab o burka.

#20 Ramon de les olives, Barcelona, 25/05/2010 - 00:56

I tant que hi ha problemes més importants: per exemple com és que aquesta dona pot estar en un càrrec públic? Això és prou important. Té tota la rao.

#19 Tià, Paisos Catalans, 25/05/2010 - 00:30

Els politics que han permes tot aixo ja tenen la seva jubilacio assegurada en algun paradis fiscal per si hi ha merder.Gracies senyors politics,ja us heu assignat uns bons sous per o be practicat una bona corrupcio per la jubilacio.

#18 Tià, Paisos Catalans, 25/05/2010 - 00:21

On es la llei antiterrorista que varen aprovar PP-PSOE.Al darrera de aquesta bestimenta que si amaga,una dona esclava o be un o una terrorista.Estem anant cap a una altra dictadura.Qui ha deixat entrar a aquesta mena de gent.

#17 JO VOTARÉ PLATAFORMA PER CATALUNYA, L'H, 24/05/2010 - 23:36

Cada cop ho tinc més clar,els pijo-progres i el politicament correctes ens porta als desastre.Jo no vull una Europa esclavitzada per l'Islam.