Publicitat
Societat · 4 de Novembre de 2010. 13:21h.

El Govern vol eliminar les màquines de tabac

Marina Geli demana als hostalers substituir-les per màquines de caramels

El Govern vol eliminar les màquines de tabac

Marina Geli, en una imagen de archivo

La consellera de Salut, Marina Geli, ha presentat una iniciativa per reconvertir les màquines de tabac en màquines de productes saludables en les que es puguin comprar caramels, xiclets i altres productes menys nocius que el tabac.

Fins ara, ja hi ha quatre màquines de tabac reconvertides en quatre bars de Barcelona ciutat, i està previst arribar a la vintena abans que acabi l'any. Geli ha explicat que l'objectiu de la iniciativa és que la persona fumadora substitueixi els cigarrets per productes sense sucre, com llaminadures, xiclets o caramels.

Per propiciar aquest canvi s'ha dissenyat un tipus de màquina expenedora molt similar a les màquines de tabac, ja que en realitat el que es fa és reciclar, i es pretén que els locals d'hostaleria les posin juntes, i que amb el temps, la màquina saludable substitueixi la del tabac.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Mireia, girona, 04/11/2010 - 16:00

El país se'n va en orris i aquesta dona només pensa en collonades. Perquè no l'envien al Congo, a treballar una mica.
Que ens deixi en pau i pari de dir i fer tonteries, o que es posi amb els alcohòlics i drogaaddictes, que fan més mal que els fumadors.

#6 Jos, VNG, 04/11/2010 - 15:47

Deixeu de fumar...però no del tot...

#5 Psc = partit totalitari, Lleida, 04/11/2010 - 14:20

Si voleu que la gent no fumi i prohibir el tabac i tractar-nos com a delinqüents , no sigueu tan cínics i que la tabacalera espanyola sigui tancada i siguin suprimits els impostos( o robatori) al que està sotmés el preu del tabac, sinó sou uns miserables hipòcrites, una xusma sociata.

#4 Ben, Reus, 04/11/2010 - 14:18

I si les substituïssin per màquines de consoladors???? Segur que encara no hi han pensat en això.

#3 Carrasclet, Girona, 04/11/2010 - 14:12

Sra. Geli, pel que li queda d'estar en la conselleria i en el govern estiguis quieteta i deixin's en pau. El món li ho agrairà.