Publicitat
Societat · 8 d'Abril de 2011. 20:14h.

El 'grafiter' homicida

El jove que va matar un vigilant a Castelldefels li va presumptament trencar l'estèrnum

El 'grafiter' homicida

Una imatge de la concentració a la Plaça Sant Jaume en memòria del vigilant mort a Castelldefels

Rafa García Jiménez, el vigilant de l'empresa Prosegur, que va morir el passat dia 1 a l'estació de Castelldefels (Baix Llobregat) el passat dia 1 va sofrir el trencament de l'estèrnum a causa de les puntades de peu que li va donar el presumpte agressor, segons han explicat a e-notícies companys de treball que el coneixien.

Segons aquesta versió, el jove -Sergio MG, de 20 anys, que està en presó preventiva- li va donar primer un cop de puny al nas que ja el va fer caure i el va deixar estabornit, però -quan el vigilant ja era a terra- va continuar amb puntades de peu al pit, que li van provocar les lesions mortals.

El suposat agressor era, sempre d'acord amb les fonts consultades, un grafiter que ja era conegut pels serveis de vigilància. El jove, de fet, ja haviar marxat, però va tornar als lloc dels fets per consumar l'agressió.

Els Mossos l'acusen d'homici dolós, no pas involuntari. La mort es va produir divendres passat a l'estació de Rodalies de Castelldefels. La gent que hi era a primera hora del matí, no va fer res per aturar l'agressió.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Carrasclet, Girona, 11/04/2011 - 15:17

Hostia Metge, si escrius les receptes com els teus comentaris que Déu ens agafi confessats

#13 anastassia, bcn, 10/04/2011 - 08:21

Si et prenguèssis seriosament la democràcia, estaries treballant de veritat, al carrer, agafant el metro a les 8 i tornant a casa a les 21, com tot fill de veí

#12 Grimm, Barcelona, 09/04/2011 - 19:44

Crec que és intrescendent si era o no graffiter. ja que no cal complicar tant les coses i cal començar a parlar clar. Més igual si e sgrafiter, negre, blanc, de dretes o d'esquerres. Si és un delinqüent que li caigui tot el pes de la llei sense reserves. I deixem-nos d'hòsties d'una vegada!

#11 Francesc , Barcelona, 09/04/2011 - 19:11

Pena capital. Ja n'estem farts de tanta xusma.

#10 Josep, Lleida, 09/04/2011 - 16:47

se utiliza la palabra "Presumpte" con exceso en este pais; un reflejo de la política de protección al delincuente que ya inició en sus tiempos Felipe González. Me pregunto si llegará a estar 3 años en prisión el "presumpte". Mi pésame para la familia del vigilante. Asco de paissss.