Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2020. 10:27h.

El Homrani deixa en evidència Vergés

El conseller diu que fins dilluns no sabran si els familiars es poden endur els avis de residències

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha desmentit la consellera de Salut, Alba Vergés, que va afirmar dijous que les famílies poden treure els seus avis de residències sense fer tests assegurant que emportar-se'ls a casa "sempre és desitjable".

El Homrani ha dit en declaracions a El Suplement de Catalunya Ràdio que "esperem que dilluns puguem publicar, juntament amb Salut, la instrucció sobre si les famílies es poden endur a casa les persones que viuen en residències". "És una instrucció que s'ha de fer ben feta perquè si no traslladaríem la pressió a llars individuals", ha afegit.

També ha dit que això es podrà fer si es compleixen uns "elements clau" com són "el bon estat de salut de la persona i que no tingui simptomatologia". D'altra banda, ha subratllat que calen uns "elements de responsabilitat de les famílies que se'n facin càrrec per assegurar que hi ha un bon confinament".

"Hem d'assegurar que la persona que es trasllada no té cap simptomatologia sobre el Covid-19" ha destacat el conseller, que tampoc no ha aclarit si aquestes persones hauran de fer-se la prova abans de sortir.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Veciana, Barcelona, 04/04/2020 - 16:51

El de la foto ¿quien es? ¿Raphael o John Travolta?

#7 Didac B., Barcelona, 04/04/2020 - 15:17

Si després de tota la masacre consentida per aquests pocavergonyes el ramat encara els continua votant serà la prova palpable que aquest pais no te solució i la historia ens confrimarà que només amb una linia de mà dura això es podrà reconstruir. Han fet un mal tremendo a la societat, l'han dividit i per rematar-ho han permés l'agonia d'anci

#6 M. Campuzano, Gavá, 04/04/2020 - 14:29

tenía...
Pero el titular era chuli, en fin el nivel es demencial.
Eso si, a modo de bailar una sardana virtual, repitamos mientras se baila con distanciamiento social:

01) la culpa es de Madrit
02) els colons infectan la pobre gent de bé catalana no espanyolista
03) Madrit, escolta Guix ¿Què ens podem inventar per entretenir al poble català

#5 M. Campuzano, Gavá, 04/04/2020 - 14:26

Eso, si es cierto lo de la falta de tests fiables, sería una verdadera locura, enfermando descendientes de todos los grados que convivieran con el anciano/a o contangiándole los residentes de la casa a que fuera.
Pero desde Salut con la Sra. Vergés a la cabeza, seguro que ya lo habían pensado, pero no disponían de datos, o en ese momento no los

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/04/2020 - 13:49

https://twitter.com/MarcosBadallo/status/1246089834931912704

Para los que no quieran ir al abismo, desde hace 3 días hay convocada, cada día a las 21h, una cazolada contra el gobierno, hasta que convoque un gobierno de concentración o se acabe el arresto domiciliario en que nos tienen.