Publicitat
Societat · 8 d'Abril de 2020. 10:41h.

El Homrani vol regularitzar els menas abans de recollir fruita

"M'enerva que un cop passi aquesta temporada el permís de treball no es mantingui"

El Homrani vol regularitzar els menas abans de recollir fruita

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha lamentat en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio que els permisos de treball que planteja el Govern espanyol per als menors estrangers no acompanyats, coneguts com menas, no siguin permanents i ha reclamat que se'ls regularitzi abans de recollir fruita.

El Homrani ha exposat que a aquesta mesura, que ha d'aprovar el Consell de Ministres, "podran acollir-se si han acabat el procés de regularització" i, en aquest sentit, ha destacat que aquest procés "triga, moltes vegades, uns 11 mesos".

"El que a mi m'és m'enerva d'aquesta decisió -ha dit- és que el permís de treball un cop passi aquesta temporada no es mantingui, es retorni al permís de residència". "Nosaltres ho hem denunciat moltes vegades, no té sentit tenir persones amb permís de residència que no puguin treballar", ha lamentat.


Finalment, el titular de Treball no troba bé que el Govern espanyol "mantinguin la lògica" que aquesta mesura "és molt exepcional" i que després aquestes persones tornin a tenir permís de residència". "Per poder tenir permís de treball has de tenir una oferta laboral d'un any de contracte a jornada complerta crec que és un error", ha destacat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#24 Sergi, Bcn , 08/04/2020 - 17:29

Alguien sabe cuanto dinero ha recogido la ANC y Omnium para la SANIDAD? ZEROO, 0, ZEROOOO

#23 Josep Maria, Mollerussa, 08/04/2020 - 16:50

Bon cap en foten aquedtos d'anar a la fruita !!!!

#22 ferran, jonestown, 08/04/2020 - 16:04

en serio que algú es pensa que els menas aniran a recollir fruita?...

#21 Capit@n España, Purgandus populus!!, 08/04/2020 - 15:14

El Homrani, tu obligacion son las RESIDENCIAS DE MAYORES, para eso te pagan....la recogida de fruta no es de tu incumbencia sino de la cartera de Ripoll, la de la leche cruda.

#20 Otro más, Galapagar, 08/04/2020 - 15:14

Si no recuerdo mal, los nenas estaban alojados en hoteles y tenían una paga de 700€ o algo más.
¿Para qué van a recoger fruta?