Publicitat
Societat · 26 de Març de 2020. 11:42h.

El jove detingut a Castellar és reincident

Detingut per incomplir l'estat d'alarma dos cops i va destrossar un parc infantil amb la seva moto

La Policia Local de Castellar de Vallès ha detingut un menor d'edat per saltar-se reiteradament l'ordre de confinament decretada pel Govern espanyol pel coronavirus i agredir un agent.

Els fets van tenir lloc dilluns a la tarda al centre de la localitat quan els agents van parar el jove, que circulava amb una motocicleta de trial, i li van informar que estava violant l'ordre de confinament, motiu pel qual se li va demanar la documentació.

En el vídeo es pot veure com el jove manté una actitud xulesca i que un dels dos agents de la Policia Local s'encara amb ell, arribant a treure la seva porra extensible. El jove arriba a empènyer l'agent, moment en el qual entre els dos policies l'arrosseguen fins a terra i li informen que queda detingut, comptant amb l'ajuda d'una altra unitat amb dos agents.

L'alcalde de Castellar de Vallès, Ignasi Giménez, ha explicat a les xarxes socials que "aquest noi ha estat prèviament identificat dues vegades i denunciat dues vegades per incomplir l'estat d'alarma a Castellar, i pocs dies abans se li va imposar una sanció de 700 euros per destrossar un parc infantil amb la seva moto".

Giménez ha assegurat que es revisarà l'actuació dels agents durant la detenció i ha recordat que la policia del municipi està realitzant un esforç durant aquests dies de confinament. Així mateix ha demanat reflexionar sobre per què es comparteix aquest vídeo i no el de moltes iniciatives solidàries que s'estan duent a terme.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fignasigimenez%2Fposts%2F2469470936650355&width=500" width="500" height="652" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Sergi Sergio, Barcelona, 27/03/2020 - 15:12

Demasiada paciencia ha tenido la policia aguantando toda la chuleria y provocavion del chaval, el clasico delincuente macarra que hace lo que le sale de los huevos con su moto y destroza lo que le da la gana porque si. Repito demasiada paciencia hay con esta gente.

#9 Kropotkin, Bic, 26/03/2020 - 16:54

Cretinos al poder con la moto comprada por papá... Jua, jua, jua,...

#8 Menjamela Grandi, Anapurna, 26/03/2020 - 15:48

Todo mi apoyo a los policías municipales: ¡ya está bien de niñatos malcriados que se creen con derecho a todo!! Un par de galletas bien dadas y que se vaya calentito a casa.

#7 Nano, Barcelona, 26/03/2020 - 15:35

El niñato un impresentable, pero el calvo no pot anar amb una placa pel món. Quin element i quin llenguatge " tu padre me chupa la polla", enlloc de calmar l'element el provoca i utilitza la violència així que pot. Sort té el niñato malcarat que està gravat, que sinó l'acusen d'agressió. Molt bé la veïna.

#6 jjp, igualada, 26/03/2020 - 14:29

Buen trabajo de la policia
y a por los padres
que seguramente son los responsables
animo