Publicitat
Societat · 8 de Març de 2019. 21:46h.

El judici al procés es cola en la manifestació feminista

Exigeixen la llibertat de les “preses i exiliades”

El judici al procés es cola en la manifestació feminista

Cartells per a la llibertat dels presos, a la manifestació feminista (foto: TV3)

El moviment feminista ha exigit la llibertat dels dirigents independentistes empresonats i ha denunciat la “repressió” que pateix Catalunya per part “d'una política judicial que criminalitza les persones per les seves idees”. Així ho assegura el manifest que s'ha llegit a la manifestació feminista de Barcelona.

“Exigim la llibertat de les preses polítiques i exiliades, així com la llibertat de totes les dones injustament empresonades, i la fi dels processos judicials oberts”, reclama el text. També afirma que “les feministes sempre hem estat compromeses amb les llibertats i en la defensa dels drets i les llibertats dels pobles”.

El moviment feminista denuncia “la criminalització de les accions no-violentes i de protesta social”. “Prou de violència institucional contra les nostres llibertats!”, rebla el manifest. El text carrega contra “la justícia patriarcal, hereva del franquisme, que ha empresonat, imputat i encausat a dones, sense que hagin comès cap delicte”.

Les manifestació de Barcelona ha reunit 200.000 persones. La marxa ha sortit de Gran Via i ha seguit per Passeig de Gràcia fins arribar a la plaça Catalunya. Les marxes feministes s'han repetit a tot Catalunya.

La periodista Natza Farré llegeix el manifest feminista

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi , Barcelona, 09/03/2019 - 13:35

Los cartelitos son acojonantes, la Rovira y la Gabriel "Free", bobas, si estan libres como pajaros, se dieron piro, por patas se piraron a la que les cito el Tribunal a declarar. Lo de los "exiliats" ya es de aurora boreal.

#9 despertaferro, l´h capital de TABARNIA, 09/03/2019 - 10:57

Pero bueno fue a la mani el de las "mamelles" para pedir igualdad mamaria o no?

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/03/2019 - 10:28

Nomes es un problema d´inacapacitat expresiva i afectacio per la solemnitat de l´entorn. Si fes cas al que hi entenen...

https://www.youtube.com/watch?v=NizRszTrPDo

#7 El Sifoner, Castelló, 09/03/2019 - 10:19

(..Exigen la libertad de las “presas y exiliadas”..) La liberación de los políticos detenidos me parece coherente, ellas creen en su inocencia y ya esta. Ahora, lo de los huidos ya no estoy tan de acuerdo, pues estos se jactan que están LIBRES por Europa, como así es, luego no pueden pedir la libertad de unos que están libres, ¿NO?

#6 Laughter, L'H-España, 09/03/2019 - 10:15

El colmo de la desvergüenza feminista: pedir la libertad de la Gabriel, quién ni está presa ni lo estará para el hipotético caso de que regrese a España. Sus responsabilidades penales en el "prusés" sólo alcanzan para la imposición de una multa. El feminismo, como el "prusesismo", tiene en la mentira su bandera.