Societat · 4 de Març de 2020. 18:10h.

El jutge apunta a Pimec per las subvencions de la Diputació

La Guàrdia Civil investiga el llavors director del departament de relacions internacionals de la patronal

El jutge apunta a Pimec per las subvencions de la Diputació

Artur Mas, quan era president, en un acte de Pimec

El titular del jutjat d'instrucció 1 de Barcelona, el magistrat Joaquín Aguirre, investiga la patronal Pimec com una de les diverses entitats beneficiades en el cas de les subvencions irregulars que va concedir la Diputació de Barcelona entre 2012 i 2015 a entitats afins a Convergència. El jutge apunta que l'exdirector del departament de relacions internacionals de la Pimec, Joaquim Ferrer, va rebre subvencions de la patronal i també de l'entitat Strategic i Consector, per la qual cosa unifica en una sola peça les subvencions rebudes per ell.

El magistrat assenyala que "Joaquim Ferrer rep una subvenció com a persona física i també rep subvenció en un altre expedient de l'entitat Strategic i Consector, que està contractada per ell. Així mateix, el Sr. Ferrer va ser director del Departament de Relacions Internacionals de la patronal Pimec, que també va rebre subvencions". El magistrat apunta que "aquesta connexió personal del Sr. Ferrer amb Strategic i Pimec justifica que es posin conjuntament les subvencions relacionades amb el Sr. Ferrer en una sola peça".

El jutge estableix vuit peces separades dividides per les subvencions destinades per la Diputació de Barcelona a diverses entitats, entre les quals també es troben subvencions a CATMón i Igman; Voltia Solutions, Setrategic i Konsector, i Utopia; Fundació Privada Empresa i Clima; Plataforma Educativa i Utopia; Funiber; Grupo IGFA i M. Costa Rica, i Ecosde. 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat