Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2017. 17:05h.

El jutge deixa en llibertat el propietari del locutori de Ripoll

Salah El-Karib haurà de comparèixer cada dilluns

El jutge deixa en llibertat el propietari del locutori de Ripoll

Salah El-Karib (foto: TVE)

El jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu ha deixat en llibertat provisional per a Salah El-Karib, el propietari del locutori de Ripoll que va ser detingut pels atemptats de Barcelona i Cambrils. El magistrat, però, ha decretat mesures cautelars. D’aquesta manera, El-Karib haurà de comparèixer cada dilluns davant del jutge, fixar un domicili i entregar el seu passaport.

Andreu ha decretat llibertat provisional després d'haver-li prorrogat la detenció 72 hores més fins que s'aclarís la seva participació en els fets amb la pràctica de més diligències. El jutge argumenta ara que no hi ha indicis prou sòlids per dictar presó provisional.

En la primera resolució es recollia que Salah el-Karib hauria comprat bitllets d'avió per viatjar al Marroc per a Driss Oukabir i també per a l'imam, Abdelbaki es-Satty. Segons va assegurar en la seva declaració judicial, va comprar els vols a petició del germà petit de Driss, Moussa Oukabir, que no tenia targeta de crèdit per pagar-los.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 People Vs Muhamad, Salt city, 24/08/2017 - 21:13

Locutorios, kebabs, repartidores de butano., repartidores de paquetes, traficantes de droga. la infraestructura para extender el islam y las ayudas d elas generalitats.