Publicitat
Societat · 25 d'Octubre de 2020. 16:27h.

El jutge manté en llibertat la dona de Mainat

La causa està oberta per homicidi en grau de temptativa

El jutge manté en llibertat la dona de Mainat

Angela Dobrowolski, de 37 anys

El magistrat del Jutjat d'Instrucció número 32 de Barcelona ha rebutjat ordenar l'ingrés a presó de la dona de l'exmembre de La Trinca i productor de televisió Josep Maria Mainat, acusada d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa malgrat que la fiscalia ho havia sol·licitat. El jutge ha considerat que no hi ha risc de fuga, en contra del criteri de l'acusació pública, i, per tant, Dobrowolski seguirà en llibertat amb càrrecs.

Dobrowski, però, sí que té l'obligació de compareixença periòdica davant l'autoritat judicial i se li imposa l'allunyament mínim de 1.000 metres del productor audiovisual i dels fills que tenen en comú, retirada de passaport (que ja ha estat aportat) i prohibició de sortida del territori nacional. La causa està oberta per homicidi en grau de temptativa.

A principis de mes va trascendir el suposat intent d'assassinat del productor, empresari i exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat, de 72 anys la nit del 22 al 23 de juny a mans de la seva dona, Angela Dobrowolski, de 37 anys.

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'intent d'assassinat de Mainat a mans de la seva dona, que li hauria provocat un coma amb injeccions d'insulina mentre dormia, ja que, suposadament, pretenia quedar-se part de l'herència milionària de l'home. L'empresari va trigar dos dies a recuperar-se després de ser ingressat a l'hospital.

Dobrowolski va ser detinguda pels Mossos d'Esquadra l'1 d'agost per aquest fet. El 21 de setembre, Dobrowolski va tornar a ser detinguda pels Mossos d'Esquadra, en aquest cas, acusada de falsificar la signatura del seu marit per cobrar dos xecs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ojotuerto, Calafell.tab, 25/10/2020 - 19:55

El Mainat era un "pulgar caliente en twitter". Un patriota. Igual en la República Islámica de Catalunya un cadí le hubiera hecho una fatua favorable. Espectáculo decadente en los medios. La cultura catalana de lo bo i millor jajajajajajajajaj vaya panda los separatistas jajajajajaj

#2 Pepe, Andorra, 25/10/2020 - 19:37

Menudo montaje el del mainat este. No dudo q la mujer no es trigo limpio,bpero a mi todo esto me apesta a campaña de marido poderoso contra ella. Cada vez se cortan menos y se creen q todos son tontos menos ellos. Por cierto, todo lo q produce este señor es pura telebasura al servicio del régimen.

#1 Pere, Blanes , 25/10/2020 - 17:09

Solo una duda razonable, de haber sucedido a la inversa en esta España en la que vivimos, ¿seguiría en la calle el marido?. Ahí lo dejo.