Societat · 28 de Setembre de 2022. 12:32h.

El jutge talla Reguant

"No es tracta que faci un al·legat polític"

El jutge talla Reguant

El magistrat de la Sala Segona Penal del Tribunal Suprem, Miguel Colmenero, ha tallat Eulàlia Reguant durant el torn d'última paraula en el judici per un delicte de desobediència greu a un tribunal per no haver respost les preguntes de Vox en el judici del procés.

Reguant ha denunciat que la presència de Vox al judici del procés permetia l'Estat construir un "judici polític", però Colmenero l'ha interromput per advertir-li que "no es tracta que faci un al·legat polític".

La diputada de la CUP només ha respost les preguntes del seu advocat i ha argumentat que "legitimar aquells que defensen polítiques en contra de la igualtat de gènere, en contra de la igualtat de les persones, això és en el fons anar en contra dels meus principis i valors". Eulàlia Reguant ha intervingut en català durant el judici i ha estat traduïda per una intèrpret.

La Fiscalia li demana quatre mesos de presó i d'inhabilitació per poder-se presentar a unes eleccions, concretament inhabilitació especial per al dret de sufragi passiu. El judici ha quedat vist per a sentència després d'aproximadament una hora i mitja de sessió.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Carlos Gomez, que pasa nen, 28/09/2022 - 17:40

Un esperpent

El seu advocat, castellanoparlant, li pregunta en castella i ella respon en catala utilizant una traductora per traslladar.ho al tribunal. I el seu embat antifeixista contra el regim del 78 ha consistit en al.legar que no la van advertir de les conseqüencies de esa gallardia catalana que tanto festejan los amics d Tv3

Grotesc es poc

#13 A.Bcn, Barcelona, 28/09/2022 - 17:12

A Reguant no se la corta, se le da con un periódico enrollado en el hocico, que es el único lenguaje que entienden las de su especie.

#12 Carlos Gomez, que pasa nen, 28/09/2022 - 16:04

Un esperpent

El seu advocat, castellanoparlant, li pregunta en castella i ella respon en catala utilizant una traductora per traslladar.ho al tribunal. I el seu embat antifeixista contra l´estat invasor ha consistit en al.legar que no la van advertir de les conseqüencies de esa gallardia catalana que tanto festejan los amics d Tv3

Grotesc es poc

#11 Marga, San Cucufate del Valles, 28/09/2022 - 15:58

Otro juicio farsa con la sentencia ya escrita antes de empezar, vaya pérdida de tiempo y de dinero.

#9 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 28/09/2022 - 15:15

Debería ser condenada............sólo por las gafas horteras que lleva.