Publicitat
Societat · 15 de Maig de 2014. 11:05h.

El jutge Vidal desafia el Poder Judicial

Participa en un acte de l’ANC quan no pot participar en "cap acte públic extrajudicial"

El jutge Vidal desafia el Poder Judicial

Vidal, amb Forcadell i Albà, durant la presentació

El jutge de l'Audiència de Barcelona Santiago Vidal ha desafiat el Consell General del Poder Judicial participant en un acte de l’ANC després que se li obrís expedient per treballar en la redacció d’un esborrany de text constitucional del futur estat català i se li impedís participar en actes públics extrajudicials.

El jutge, que no va poder participar en un acte d’ERC per aquesta raó, va fer arribar aleshores un missatge on va posar de manifest que “fins el dia 19 de maig, que he d’anar a Madrid a declarar, no puc intervenir en cap acte públic extrajudicial”. 

”Una vegada passada la tempesta podeu seguir comptant amb mi”, concloïa el missatge llegit per l’actor Toni Albà el passat 8 de maig en un acte electoral d’Esquerra i de la plataforma de Catalunya Sí.

Vidal, durant l’acte de presentació de la sectorial de l'ANC ‘Guàrdies Urbans per la independència’, ha lamentat que “a Catalunya tenim un poder legislatiu i executiu, però no tenim un poder judicial”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#26 Vicens, Barcelona, 16/05/2014 - 11:22

El tal Vidal está esperando una admonición del CGPJ, que no le reste ingresos claro, para envoverse en la senyera, estelada por supuesto, y practicar el deporte oficial catalán: el victimismo.

#25 Alvar, Bcn Españolaza, 16/05/2014 - 09:57

En el temps de Tv3 esperem que algun día descobreixin que tambe plou i fa sol a la resta del planeta, que el mon no es diu Catalunya, potser si CataDisney.

#24 Koan, Barcelona, 16/05/2014 - 09:38

El jutge Vidal fent pinya amb l'Albà i la Forcadell. La corte de los milagros, per posar-se a plorar.

#23 Alvar, Bcn Españolaza, 16/05/2014 - 00:04

No me digan que el ALPISTE de la Generalisima ha llegado ya a los bufones de Toni Alba y al Juez este de medio pelo. Ya sabemos donde esta el dinero que falta en Hospitales. #EspanyaNoEnsRoba

#22 Papaluna, Barcelona, 15/05/2014 - 22:47

Al igual que els jutges decideixen penes, càstigs, condemnes, sancions, embargaments i el que calgui, tot 'ajustant-se a la Llei', si prevariquen o es rebel·len contra l'ordre establert se'ls ha de expulsar de la carrera i castigar severament per abús de poder i de confiança. Aquest home sobra.