Publicitat
Societat · 28 de Maig de 2013. 10:42h.

El jutge Vidal qüestiona la jutgessa dels 'Casuals'

"No hauria d’haver fet de mestra d’escola"

El jutge Vidal qüestiona la jutgessa dels 'Casuals'

Santiago Vidal

El jutge de l’Audiència de Barcelona, Santiago Vidal, ha criticat que la presidenta del tribunal que jutja els ‘Casuals’, que segons ell eren "una xarxa mafiosa”, no els expulsés per agredir els policies que els vigilaven.

En declaracions a El món a Rac-1, ha expressat que “la reacció més que d'una mestra d'escola, hauria d'haver estat molt més dura, seriosa, perquè sinó posem en prestigi el poder judicial”.

En aquest sentit, ha apuntat que “l'incident s'origina perquè el responsable de seguretat dels Mossos diu que són pocs per fer front a 28 individus. En venir una unitat especial es va encendre el foc. Segurament s'hagués encès igual”.

Vidal ha explicat que "el tribunal va admetre més presència policial, i 8 o 10 acusats van reaccionar com és habitual en aquests energúmens: es van rebotar. Hi havia policia perquè allò era previsible. Jo hagués ordenat la detenció immediatament. I després els hagués processat”.

“Expulsar-los -ha dit- està previst per la llei, perquè impedien el normal procediment judicial. La llei diu clarament que els pot expulsar de la sala. El que s'ha de fer és detenir-los i emmanillar-los. Venien en situació de llibertat provisional i se'ls va portar al jutjat de guàrdia. Ara se'ls farà un altre judici per delicte de desordres”.

Finalment ha apuntat que "alguns acusats no estaven d'acord a tenir policies al costat. Quan van veure els antidisturbis els va pujar l'adrenalina. Els agents van fer servir la força mínima imprescindible perquè hi havia resistència".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 ribu, Bcn, 28/05/2013 - 21:51

Es vergonyos q es permeti que aquests "individus" es comportin aixi davant la justicia..que una magistrada de la audiencia no hagi estat capaç de parar-los els peus..des dels primer han intimidat, amenaçat i no han permès el normal desenvolupament del judici.. se'ls ha permès tot..per què? Vergonyós

#4 Miquel, Barcelona, 28/05/2013 - 19:46

El poder judicial és massa i massa tou, fent que els policies siguin també tous. Les conseqüències són que els delinquents tenen la paella pel manec d'aquest pais i no diguis res que si no t'apallisen et demanden per injuries.

#3 Neus, Reus, 28/05/2013 - 19:15

Però qui va agredir qui, els mossos o els Casuals?.

#3.1 Davac, Barna, 30/05/2013 - 03:52

Els casuals obviament. Si haguessin estat els policies ja starien fora del cos i complint condena. Pero els delinquents no. Aixo passa perqie ji ha kitges tous i jitges anti-polis tambe. Aixi va la cosa...en un altre pais els casuals aquests estan wmpresonats des del minut 1 i amb pena multiplicada.

#1 CCC, BCN, 28/05/2013 - 12:10

Tota la raó. Si fan això davant d'un tribunal, imagineu el que fan quan ningú els veu...

#1.1 Lluís, Vilanova, 28/05/2013 - 19:17

Però què van fer el mossos exactament, es van passar pegant-los?. Tens tota la raó, C3, si fan això davant d'un tribunal, imagineu el que fan quan ningú els veu...

#1.2 Dr. Slump, Barcelona, 28/05/2013 - 21:30

El CCC es un mentider i poca vergonya!! Tal com va dir el jutge, si hagues s'et ell, no els hagues expulsat de la sala, si no que els hagues detingut! Per que els detindria??? Per desordres publics??? Per aixo van actuar els mossos.