Publicitat

Rècord de contagis a Catalunya amb més de 8.000 en un sol dia

El karma existeix


Catalunya lidera els contagis a Europa amb 8.021 en un sol dia segons les darreres dades oficials malgrat la campanya de vacunació de la Generalitat, amb més de 700.000 en una setmana, i la presa de possessió de nou govern que, en teoria, ja ha agafat les regnes.

Les dades, que van ser fins i tot portada al diari Ara -pròxim a l'independentisme- aquest divendres, contrasten amb les afirmacions de destacats dirigents del procés mesos enrera.

La llavors portaveu de Govern, Meritxell Budó, va arribar a afirmar a l'abril de l'any 2020 que si tinguessin competències no hi hauria hagut "tants morts".

El llavors president de la Cambra, Joan Canadell, -ara diputat de Junts després de quedar segon a les primàries- va afirmar també que "Espanya és atur i mort" en una entrevista.

La exconsellera d'Educació, Clara Ponsatí, va fer un tuit desafortunat quan Madrid era al pic de la pandèmia -i el Palau de Gel utilitzat com a dipòsit de cadàvers- amb la frase "De Madrid a el cel".

Fins i tot un col·laborador de Catalunya Ràdio, l'emissora oficial de la Generalitat, va fer broma també a twitter amb la frase "de Madrid al gel". No hi ha constància que hagi deixat de col·laborar amb l'emissora o se li n'adonés.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#37 Culerdo, Perpinya infectada, 11/07/2021 - 13:31

Esta es lo que se conoce como VIEJA CHOCHA

#36 ERY, BARCELONA, 11/07/2021 - 12:46

Això es molt senzill: individuu ingressat que pagui el cost sencer del tractament i si no pot, s´embarga el sou o paguen els pares. I si no, a un centre de quarentena, fins que doni negatiu. Però es clar, aquesta dictadura pijo-progre no pot fer això!!,

#35 Telamarinera , Vng, 11/07/2021 - 12:32

Viendo la evolución mental de una persona en otros momentos brillante universitaria, no acertada en todo, pero brillante. Profesora en georstawn ( por cierto
Importante, de los jesuitas)
Viendo la evolución senil me preocupa cumplir años. Un día dice verdades, otro día tonterías …

#34 Pàdel, Barcelona, 11/07/2021 - 12:04

I pensar que tot aquest atur i mort ens ho podiem haver estalviat amb la republiqueta d'en Canadell i la Paluzie...

#33 Marleen, Mataró, 11/07/2021 - 10:24

un test positivo no el lo mismo que un contagio, estos tests no son de fiar, hay un porcentaje muy elevado de falsos positivos, sin análisis de sangre y/0 símptomas no se sabe si uno tiene covid o no, estos test también detectan restos de virus no activos. (mi hija trabaja en un laboratorio y me lo ha explicado).

#33.1 pepe, Andorra, 12/07/2021 - 09:22

los tests esos del PCR son los mismos q se utilizan en medicina forense para detectar cualquier tipo de ADN. De la misma manera q la definicion de pandemia la cambio el amigo etiope de la OMS y de muertes, se pasa ha hablar de contagios. Lo cual es mas q sospechoso. Hay q mirar el numero de fallecidos y sobre todo, hacer autopsias, pq no me fio.