Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2013. 15:57h.

El líder dels joves d'ICV se'n refia més d'un senglar que d'un mosso

"Em fa més por el mosso amb la pistola que el senglar"

El líder dels joves d'ICV se'n refia més d'un senglar que d'un mosso

Pau Planelles, en un moment del programa

El coordinador nacional de Joves d'Esquerra Verda, Pau Planelles, ha assenyalat que se'n refia més d'un senglar que d'un mosso, durant una tertúlia al programa La Rambla de BTV.

"Jo que sóc de poble, em fa més por el mosso amb la pistola que el senglar, quasi", ha remarcat. Planelles ha fet aquest comentari en relació a l'incident en el qual un agent de la policia de la Generalitat va ferir de bala un company quan perseguien un porc salvatge pel carrer de Numància de Barcelona.

Per la seva banda, el jutge Santiago Vidal ha reblat que "jo he estat molts anys professor a l'Escola de Policia i una cosa que els diem sempre és que l'arma de foc la faran servir molt poques vegades al llarg de la seva vida professional. Per tant, que tinguin molta cura a l'hora de fer-la servir".

En aquest sentit, el magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona ha afegit que "aquest mosso ha fet un ús absolutament inadequat de l'arma de foc, per tant hores d'ara ja deu estar patint-ne les conseqüències".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#26 Josep, CARDEDEU, 05/04/2013 - 17:26

JO prefereixo pasi per devant meu un Gato Negro , que consevol policia , la Policia Local porta més mala sort quel Gat Negra . UN PORC SENGLAR No pica pas en PORRA ni dispara voles de gome NI POSSA MULTES Per portar el CAT els Mosos si hufan he i policias locals

#24 pepe, andorra, 05/04/2013 - 11:45

después de ver lo q hicieron con los mossos, me da mas miedo un miembro de ICV en cualquier parte del poder q un mosso con una pistola o un jabali, e incluso mas miedo q un legionario por la diagonal. Estros pijoprogres como son.

#24.1 oriol, Barna, 05/04/2013 - 15:32

pijoprogre tu, que ets d'andorra...

#23 Josep, CARDEDEU, 05/04/2013 - 09:32

Un Porc Senglar no te cap Perill , consevol Policia te molt més perill .Les Porres dels Mosos de Escuadra han fet més mal que un Senglar he , lespistoles en voles de goma tambe . Pobre Senglar el nomes volia anar al Bosc a casa seva ho anaba a buscar menjar

#22 Winston Churchill, Lleida, 05/04/2013 - 08:31

Ah!!, una cosa que m'havia deixat, certament molts dels mossos son un perill, però no tota la culpa és seva. A Mollet no se'ls forma adequadament i despres no els permeten entrenar-se gaire sovint.
En quant a aquest "juvenil" personatge dels comunistes, d'ell me'n refio encara menys que dels mosso

#21 Winston Churchill, Lleida, 05/04/2013 - 08:26

Home, no ho se, el que si sé, és la pesima formació en l'us d'armes de foc que tenen els mossos. Una coneguda, que ara és mosso(a) per poder aprovar, li van posar una diana de 1x1 metros a 3 metros per que pugues encertar algo.
Aquesta i molts altres com ella van sueltos amb un arma !!!!