Publicitat
Societat · 15 de Gener de 2020. 13:52h.

El líder dels taxistes es compara amb els Jordis

Multa de 8.000 euros pels talls de trànsti de l'any passat

El líder dels taxistes es compara amb els Jordis

El líder dels taxistes, Tito Álvarez, ha estat sancionat per la Conselleria d'Interior amb 8.000 euros de multa com a responsable de les protestes que va dur a terme el sector l'any passat a la ciutat de Barcelona.

Els taxistes, en les seves protestes, van aparcar centenars dels seus vehicles durant més d'una setmana a la Gran Via i van fer diferents marxes per tota la ciutat, una de les quals va finalitzar al port i va col·lapsar la Ronda del litoral.

Álvarez s'ha comparat amb el president de l'ANC i d'Òmnium Cultural i ha dit que "jo només vaig intentar canalitzar la indignació que hi havia perquè no anés a més. El que feien els Jordis era cridar a la tranquil·litat i la mobilització pacífica. És una repressió semblant la presó o les multes".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 VengadorToxico, Tromaville, 15/01/2020 - 17:13

Osea... ¿qué? Osea si protesto por la libertad de los presos politics puedo hacer lo que me salga de la po**a. Pero si protesto porque me tocan el pan ¿me caen 8000 de multa? ¿Donde está el derecho supremo de la manifestación (pacífica)? Esto merece un vídeo entero.

#2 Jose, Bcn, 15/01/2020 - 17:02

Espero que a los CDR seles mida con la misma Bara, mejor espero sentado.