Societat · 5 de Juliol de 2017. 22:02h.

El major dels Mossos critica la manca de compromís dels agents més joves

El comissari Trapero lamenta que es “queixin de tot”

El major dels Mossos critica la manca de compromís dels agents més joves

Josep Lluís Trapero

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero,  ha criticat els agents més joves del cos afirmant que tenen una “falta de compromís” i lamentant que es “queixin de tot”. “Estan acostumats a tenir tots els recursos i mitjans. Ho han de tenir tot i de forma immediata”, ha afirmat durant la ponència d’obertura de la segona jornada de la VII Escola d’Estiu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Trapero ha afegit que els agents joves acostumen a fer “una queixa constant de manca de mitjans. Una tendència també a una manca de lleialtat i compromís amb l'organització, que sovint s'expressa amb la mobilitat laboral o l'absentisme”. “La gent ja no té iniciativa, es queixen per tot”, ha etzibat.

“Mai hem tingut tant material i, tot i això, es queixen. Mai estan contents. Ells no han hagut de fer un atestat amb una màquina d'escriure”, ha conclòs. Trapero també ha afirmat que la societat actual difícilment “podria permetre’s un cos policial amb la flexibilitat horària i la conciliació familiar que reclamen els sindicats”.

Els sindicats han criticat les paraules del major dels Mossos. La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya ha demanat la seva dimissió per “menysprear” als agents joves. “Vostè no ens representa i avui com en altres ocasions tornem a entonar el Trapero Dimissió”, han demanat en un comunicat.

24 Comentaris

Publicitat
#22 Ona, Valls, 06/07/2017 - 23:35

segur que deurien entrar quan hi havia el tripartit al govern, que deixaven que hi entres tota mena de personal

#21 botifler1914, Si Si emperatriz, 06/07/2017 - 17:02

Tendrás que invitarlos a paella en Cadaqués con el Fuhrer

#20 Mc. Arthur, Japan del Sud, 06/07/2017 - 16:30

He de reconeixer que el general dels mossos em guanya en qüestió de medalles. No recordo haber-lo vist al Pacífic ni em varen dir haber-lo vist a Stalingtrad. Deu ser per alló de les paelles de Cadaquès atès que per guanyar batalles sembla que no.

#19 Kropotkin, Vic, 06/07/2017 - 12:53

El tipo este lleva mas medallas que un general de Corea del Norte. En que guerras las ha ganado? Jua,jua,jua,...
No me sorprende que los agentes esten hasta las narices...

#18 0105, bcn, 06/07/2017 - 12:36

pues yo creo que los mossos han sufrido muchos recortes, igual k el resto de funcionarios de la generalitat (3 años reocortado sueldo) y lo que no veo bien es k el jefe de los mossos se reuna con la Rahola y su circulo indep para comer paella ni tonterias, tendria k mantenerse al margen de la politica, eso no habla muy bien de él.