Publicitat
Societat · 10 de Juny de 2021. 15:28h.

"El Marroc té una quinta columna a casa nostra"

Manuel Milián Mestre, periodista: "estan al servei de la causa del seu Rei"

"El Marroc té una quinta columna a casa nostra"

El periodista i exdiputat de PP, Manuel Milián Mestre, en una entrevista al canal de YouTube de Xavier Rius, ha assegurat que el Marroc "té la quinta columna a casa nostra" i ha puntualitzat que "no té cap dubte de l'ús" d'aquesta paraula.

El periodista ha recordat que el Marroc ha exclòs els ports d'Espanya de l'operació Pas de l'Estret i obliga les persones que volen tornar al seu país a anar a "ports allunyats del Marroc". En aquest sentit, ha manifestat que "hi ha quintacolumnistes, perquè si els marroquins d'Europa els obeeixen, vol dir que estan al servei de la causa del seu govern o del seu Rei". "A mi em fa molta por això", ha admès.

L'exdiputat ha explicat que un ministeri de l'Interior li va traslladar "l'interès i el projecte dels musulmans de convertir Catalunya en la primera república Islàmica d'Europa". "Jo tenia coneixement per altres serveis d'intel·ligència estrangers", ha afegit.

"Per què van tant a Catalunya? Per què Catalunya atreu tant als islàmics? Per què els islamistes es reuneixen a Tortosa al voltant de la catedral? Per què Vic és un pol d'atracció per als musulmans?", ha exposat després que se li preguntés si el que deia no era ciència-ficció.

Finalment, Manuel Milián Mestre ha assenyalat que "la concentració de musulmans a Catalunya" no és "casual" i, segons ell, es deu al fet que "busquen alguna cosa". "S'ha de ser observador dels moviments socials", ha dit, i creu que s'ha de "tenir en compte l'excessiva concentració de població marroquina a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 Juli Loras, Tortosa, 12/06/2021 - 16:57

Est forcallenc és un babarota.

#11 Ojotuerto, Calafell tab, 11/06/2021 - 12:54

Jaaj Pero en qué manos creemos que estamos?Pues sí, en manos de Bomberos pirómanos y sus payasos equilibristes. "Todo o Nada" para luego llegar a un acuerdo... Las cosas siguen igual pero yo me hago una Masía. Antes de ayer fue Francia, ayer Inglaterra y hoy Marroc. Lo que cambia son los musulmanes que no se hagan un Al Mansour jaja

#10 Semblances, Gironès monamour, 11/06/2021 - 10:41

El paralelísme entre Catalunya i el Marroc és practicament total, els subdits del rei del Marroc (13 palaus, propietats a F rança i vida de milionari) adoren el seu rei malgrat que els deixa el cul com la bandera del Japó, a casa nostra els del procès amb el fugitu al cap han deixat la gent sense recursos i el país devastat, pero adoren Putxi.

#9 Ojotuerto, Calafell tab, 11/06/2021 - 09:01

Está todo atado...jajajajaj sacar a los moros (de mauris, una palabra alto medieval, para el norte de áfrica, tunicia incluida. De comarques y meterlos en Tabarnia (La ley electoral los hará irrelevantes, aunque ganen y ganen). Jajaj. El que pone estelada al balcó en Tabarnia se esta suicidando socialmente pero le hace ilusión.....jejejejjejejejej

#8 FRAN BCN, Bcn, 10/06/2021 - 20:51

Un dels problemes seria...i perque els donen feina?.....

#8.1 pepe, andorra, 11/06/2021 - 10:17

se nota mucho q no has tenido q buscar trabajadores, los españoles se niegan a trabajar por sueldos q los marroquies si aceptan, de igual forma q ocurre en otros paises y bajo otras circunstancias, pero con similares resultados. Ejemplo, en los años 80 se pagaban 300.000 pts por recoger manzanas en Lerida. Ahora se paga 6-9 euros la hora. Tu veras.