Publicitat
Societat · 18 de Juny de 2012. 20:35h.

El ministre de l'Interior creu que el #novullpagar és "incívic"

Solidaritat replica afirmant que "violència urbana és la política del genocidi lingüístic"

El ministre de l'Interior creu que el #novullpagar és "incívic"

Jorge Fernández, en una imatge d'arxiu

El secretari general de Solidaritat, Uriel Bertran, ha respost les afirmacions “totalment desafortunades” que ha fet el ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz (PP) que ha qualificat la campanya #novullpagar i l'impagament dels peatges de "violència urbana".

El diputat independentista ha respost a Fernández Díaz que "violència urbana són les seves afirmacions, violència urbana és la política de genocidi lingüístic que està practicant el PP als Països Catalans i violència urbana és l'espoli fiscal de 20.000 milions d'euros anuals que Espanya roba a Catalunya".

I és que Fernández Díaz, durant la seva intervenció inicial en una conferència-col·loqui en el fòrum Barcelona Tribuna, ha advertit que la violència urbana té la seva màxima expressió en la "kale borroka", però ha dit que també es manifesta a través dels antisistema, les bandes juvenils i la violència esportiva i adopta formes com els grafits i l'ocupació d'immobles.

En aquest sentit, ha criticat "l'incivisme" que s'amaga darrere de diferents pràctiques, entre les quals ha enumerat provocar incendis forestals, destrossar material urbà, fumar en llocs prohibits, participar en campanyes d'impagament de peatges, trencar caixers automàtics, danyar seus de partits i profanar símbols religiosos.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 angel, cardedeu is not ECSpain., 19/06/2012 - 16:17

PP-PSOE´cs es CHORIZOS. Tant igual lo mateix. CyU-PSC-PP son XORIÇOS igual lo mateix. Els ciutadans sempre els tontos. Injusticia.

#8 LOLA, BARCELONA, 19/06/2012 - 09:55

La violència urbana està en elf et de fer pagar als ciutadans una cosa que ja està pagada, i enriquir de forma injustificada a uns quants, mentre que el ciutadà està cada cop mes escanyat...

#8.1 joan, bcn, 19/06/2012 - 11:08

no mezcles peras i ,manzanas

#7 Jordi, Barna, 19/06/2012 - 06:42

Tu si que ets incivic ,peperos provucadors,"los hermanos Fernández"quin parell de franquistas

#7.1 LOLA, BARCELONA, 19/06/2012 - 09:56

El Franco era un genocida, però això no ho haguès permès mai.

#6 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 19/06/2012 - 01:23


Sr. Jorge Fernández Diaz

El que és incívic és autoritzar a Abertis (La Caixa) que ens faci pagar peatges per circular per autopistes que ja han estat amortitzades més de mitja dotzena de vegades. Fins quant?

#5 Cesc, BCN, 19/06/2012 - 00:52

Expoliar fiscalment a Catalunya i a altres comunitats també és "incívic".