Publicitat
Societat · 25 de Març de 2015. 17:31h.

El misteri del vol 4U 9525

Hollande diu que “s’ha trobat la carcassa de la segona caixa negra, però malauradament no el contingut"

El misteri del vol 4U 9525

Una imatge de François Hollande (Foto: Ministeri de l'Interior francès)

El president de la República francesa, François Hollande, ha explicat aquest dimecres des de Seyne-les-Alpes
que “s’ha trobat la carcassa de la segona caixa negra, però malauradament no el contingut".

Holllande ho ha afirmat durant la roda de premsa que ha fet acompanyat de la cancellera alemanya, Angela Merkel, i el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

Segons el que ha revelat el president francès, aquesta segona caixa negra que s’estava buscant des d’ahir i que conté les dades de navegació s'ha trobat sense la targeta de memòria.

En aquest sentit, Hollande ha dit a Merkel i Rajoy que “podeu estar segurs que se sabrà tot i es coneixeran les circumstàncies d'aquesta catàstrofe".

"Farem tot el possible per poder trobar, identificar i lliurar a les famílies de les víctimes els cossos dels seus familiars", ha subratllat durant la seva compareixença.

De la seva banda, el president espanyol ha destacat que "aquí hi ha tres persones que serem solidaris junts, treballarem junts i investigarem junts", ha remarcat.

Hollande, Merkel i Rajoy (Foto: Twitter Ministeri de l'Interior francès)

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Titot, El Masroig, 25/03/2015 - 19:54

L'únic misteri del vol 4U 9525 és perquè ha passat amb Germanwings-Lufthansa i no amb Ryanconya... però espera't (ja falta menys) a què els 400 avions de Ryanconya facin 25 anys.

#2.1 titolina, isla del petardo, 25/03/2015 - 21:27

no, tampoco es un misterio, sobre todo viendo como esta el patio de la propaganda gubernamental, repiten los mismos patrones de desinformacion una y otra vez. Es un petardazo como la copa de un pino. De que un avion boche en altura de crucero se cae en 8 minutos si no es por una pedazo de bomba.