Nokia i Sony tampoc aniran a Barcelona

El Mobile, tocat

Les companyies Nokia i Sony han anunciat que no acudiran a al Mobile World Congress de Barcelona del pròxim mes de juny i se sumen d'aquesta manera a Ericsson, que ja va comunicar la seva baixa la setmana passada.

"Donada la naturalesa internacional de l'esdeveniment i amb el llançament mundial de la vacuna encara en les seves primeres fases, hem pres la decisió meditada de participar només en l'esdeveniment virtual", apunta Nokia, que diu que ha pres aquesta decisió després de considerar-ho "acuradament".

La companyia ha deixat oberta la porta a participar en les activitats virtuals que està "planejant" l'entitat organitzadora, la patronal GSMA. "Entenem que GSMA està planejant un seguit d'activitats virtuals i treballarem amb ells per entendre com podem participar".

Per la seva banda, Sony ha destacat que cancel·la la seva assistència per contribuir a la prevenció de la propagació del coronavirus. La firma destaca que la salut dels seus empleats, clients i socis és de "màxima importància" i que donada la naturalesa internacional de l'esdeveniment i que la vacunació està en les seves primeres fases, participaran únicament de forma virtual.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 bejota, bcn, 19/03/2021 - 15:32

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.
N.B. CREO QUE HAY ALGO MÁS QUE EL COVID.

#11 Tranquis titos, Gironès monamour, 11/03/2021 - 09:52

No cal patir, fins ara tots els negocis se n'anaven a Madrit, pero aviat amb la moció de censura o les eleccions on els perdedors tornaràn a sumar, Madrit esdevindrà una kketa com casa nostra i aleshores la competència basada en el seny de rebaixar impostos i donar facilitats a les empreses ja no existirà. Cap problema.

#10 Mahmoud, Sabadell, 11/03/2021 - 09:33

Era d'esperar. La situació sanitaria mundial, encara es molt preocupant. No crec que pugin celebrar-lo de manera presencial fins l'any que ve.

#9 Conxita de Riudecols , Riudecols , 11/03/2021 - 08:31

Tranquils! El govern de la Generalitat manté relacions fluides i contactes diaris amb aquestes empreses, com amb la Seat.

#8 Alien, Saturn, 11/03/2021 - 07:04

Normal. Qui vol venir a una ciutat tan bruta on es permet que els vàndals destrossin els carrers emblemàtics i la televisió pública de la comunitat ho justifica? Hi ha milions de llocs més agradables on celebrar un congrés. Què es pensaven quan montaven aquest show de violència?