Publicitat
Societat · 28 de Febrer de 2013. 16:16h.

El Mobile World Centre també rep

Uns encaputxats trenquen amb martells els vidres de l'entrada de l'edifici

El Mobile World Centre també rep

Una imatge dels desperfectes. (Foto: Mossos d'Esquadra)

Un grup d'encaputxats ha atacat la seu del Mobile World Centre de la plaça de Catalunya, durant la manifestació d'estudiants universitaris contra l'apujada de taxes i la reforma educativa del ministre del ram, José ignacio Wert, tal com es pot apreciar en la imatge.

Els vàndals s'han separat de la marxa i quan han arribat a la porta d'entrada de l'edifici han començat a donar cops de martell per trencar-ne els vidres de la porta principal. També han ruixat amb pintura la façana de la seu d'aquesta instal·lació satèl·lit del congrés mundial de telefonia que aquest dijous ha tancat les portes a la Fira 2.

Aquest espai va ser inaugurat fa una setmana i té uns 1.800 metres quadrats de superfície. A l'interior, els visitants poden experimentar amb els últims avenços en el camp de les telecomunicacions.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Mc Intire es menja la poma, amb les pallofes, 28/02/2013 - 18:43

una altra prova, per si en faltava alguna, que el vidre que posen als iPhones, a preu de diamant del barri sionista d'Anvers, és una soberana merda.

#2 Pep, Reus, 28/02/2013 - 18:27

Estem vivint uns moments de trencament de la democracia, els vàndals, aprofitant l´estat de dret ens foten a tots contre les cordes i aquí no passa res...massa temps amb total permisivitat, les autoritats han perdut el control del carrer i d´aquí al caos h ha molts pocs passos, demanem reacció !

#1 Enric, Barcelona, 28/02/2013 - 17:21

Després aniran a demanar feina i voldran treballar a empreses capdavanteres. I això si, tots són pobres però amb Iphone.