Societat · 4 de Març de 2015. 15:59h.

El Mobile World Congress dispara la prostitució

La JSC diu que “Barcelona i Catalunya s’han convertit en el burdell d’Europa en els darrers anys"

El Mobile World Congress dispara la prostitució

Un assistent al MWC, amb la campanya de la JSC

Membres de la JSC han fet una acció reivindicativa amb la que han arribat a més de 1000 persones, als accessos del Mobile World Congress sota el lema “Real men don’t buy girls” (Els homes de veritat no compren noies) amb la que volen denunciar el que s’amaga darrera d’un congrés d’aquesta magnitud.

La viceprimera secretària de la JSC, Arantxa Calvera, ha explicat que “volem sensibilitzar els congressistes, enviar-los imputs de què hi ha darrera de la prostitució, la tracta i l’explotació sexual, una violació dels Drets Humans”. “Barcelona i Catalunya s’han convertit en el burdell d’Europa en els darrers anys", ha lamentat.

La branca juvenil del PSC destaca en un comunicat que “molts congressistes han quedat sorpresos al rebre la campanya de sensibilització, perquè no l’esperaven i molts afirmaven haver rebut en els dies precedents publicitat de bordells  a l’entrada del recinte”.

La JSC considera “molt greu” la vinculació de la marca Barcelona amb l’oferta de turisme sexual de negocis i Calvera ha exigit “posar fi a aquesta forma d’explotació i de desigualtat profunda”.

Finalment, ha expressat que “l’Ajuntament ha de vetllar perquè l'organització de grans esdeveniments no empari aquestes pràctiques i per això s'ha de responsabilitzar als organitzadors a que prenguin mesures perquè no es reprodueixin”. “El que ha fet la JSC és el que ha de fer l’Ajuntament, posar en marxa durant tot l'esdeveniment campanyes de sensibilització dels congressistes sota la premissa: Tolerància Zero”, ha conclòs.

Membres de la JSC

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 05/03/2015 - 16:03

Doncs el xulo de la foto sembla disposat a seguir l'eslògan i beneficiar-se d'una pubilla gratuïtament. Pobre, bruta i estimada Barcelona!

#21 Lo politicament incorrect, bcn, 05/03/2015 - 15:09

Pues ellos gobernaron Barcelona más de 30 años.... podían haber acabado con el mercado de sexo del campo del Barça.... un poco inconsecuentes...

#21.1 J. Morer Aguevar, Barcelona, 07/03/2015 - 08:44

D'aquest tema n'hi ha molta hipocresía, ja que moltes persones fan servir aquests serveis. Fins i tot, tot i que pugui semblar polèmic igual era una mesura social per evitar-ne altres conseqüències negatives. Ahh, i la noticia deixa de banda la prostitucio masculina. Jo des de que vaig veure dues

#21.2 J, Morer Aguevar, Barcelona, 07/03/2015 - 08:45

dues persones muntant-s'ho en una cabina, als finals dels 80 vaig dir mare meva com va el personal.

#20 Jeipi, Terrassa, 05/03/2015 - 10:44

Yes, but...

Do real women buy boys?

#19 Marta, Barcelona, 05/03/2015 - 08:18

Dir que "El Mobile World Congress dispara la prostitució" és assumir que el que diu la JSC és cert. Per què ho fa, E-noticies? En té proves o ho fa per generar ganes de clicar a la notícia. Sospito que el segon. Groguisme.

#18 A. R. Fernández Balén, Sant Just Desvern, 05/03/2015 - 07:31

de la va impositiva o vía cotzaciones. No deberíamos porque tener que pagar el tratamiento de la sífilis culera, o la gonorrea fálica y un largo etcétera que ni hasta unos punkies que se lo hicieran en una cabina tomarían más precauciones por muy superiores se creyeran al ser autóctonos.