Societat · 12 de Desembre de 2021. 14:49h.

El mosso independentista també es desdiu

Albert Donaire ja va fer un pas enrere quan va declarar al Suprem l'any 2019

El mosso independentista també es desdiu

El mosso independentista Albert Donaire ha estat un dels protagonistes que va mostrar coratge amb el cas del nen de l'escola de Canet de Mar. Tanmateix, Donaire - com ja va fer l'escriptor i consultor gastronòmic Jaume Fàbrega- ha desdit les seves paraules en les quals afirmava que "els pares de la resta de famílies haurien de deixar al nen d'aquesta família sol a classe".

35421-pares.jpg

"Al nen de Canet, disculpes si he escrit frase que s'ha percebut com a poc afortunada. No era la meva intenció. Per res del món desitjo fer bullying a un nen ni que es quedi sol. Se què és per experiència", ha manifestat en una piulada.

disculpa.jpg

En referència al conflicte per la immersió lingüística, el mosso va publicar missatges al seu compte de Twitter en els que assegurava que "estem en guerra" i que l'Estat volia "un genocidi cultural i identitari de la resta de nacions".

89751-1.jpg

Donaire també es va referir a la diputada del PP Lorena Roldán com "neofeixista colona". "El següent serà posar-nos en un camp de concentració a tots els que defensem aturar la seva minorització i genocidi cultural", va afegir en la mateixa piulada.

Ja al 2019, Albert Donaire es va desdir durant la seva declaració com a testimoni en el judici del procés al Tribunal Suprem. Al ser preguntat sobre diversos tuits que havia fet al seu compte personal, un d'ells amb l'uniforme dels Mossos i una estelada, va contestar amb diversos "no ho recordo". En la seva declaració el mosso va assegurar que va treballar en l'operatiu de l'1-O a Ribes de Freser "sempre intentant complir la Constitució i les lleis que marcaven".

Ara, després de les seves publicacions referint-se a la família de Canet, Donaire ha denunciat "més de 350 amenaces en menys de 24 hores gràcies a l'assenyalament de mitjans i partits més propis del nazisme que d'una democràcia". "I el més trist és el silenci de quasi tots els partits i polítics independentistes. Era d'esperar dels que abracen els enemics", ha afegit.

amaences.jpg

 

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#28 Facholin, Barcelona, 14/12/2021 - 06:19

Que grado de fanatismo y que grado de falsedad tienen los tipos como el valiente mosso donaire. Dice que estan en guerra cuando siguen cobrando cada mes del estado "enemigo" en cuestion.

#27 JOSE LUIS BOLTA, Becerril de la Sierra, 13/12/2021 - 22:30

...este personaje no es mas que un autentico fanfarrón, ademas de un autentico cobarde. Ya se vino abajo cuando tuvo que declarar en el juicio de 1-O,

#26 Manuel, La Malahá, 13/12/2021 - 19:56

Fue el mejor caganer del año 2019, ahora repite en 2021. Es sin duda el mejor, nadie se "caga-desdice" como él.

#25 no soy nadie, esplugues de llobregat, 13/12/2021 - 12:14

PRRROOOTTTTTTTT!

#24 Oriolgután, Marbella, 13/12/2021 - 09:15

Tenía razón don Alejandro Fernández ha vuelto Heidi.