Publicitat
Societat · 2 de Juny de 2022. 14:33h.

"El multiculturalisme és un invent bonista"

Valentí Puig, escriptor: "En alguns barris hi ha un procés de substitució"

"El multiculturalisme és un invent bonista"

El periodista i escriptor Valentí Puig (Palma, 1949) ha afirmat en la tercera entrevista al canal de Youtube de Xavier Rius que "el multiculturalisme és un invent buenista i en molts aspectes relativistes" i ha assenyalat que "en alguns barris hi ha o procés de substitució". "En el moment que assumeixes la ideologia del multiculturalisme estàs afavorint els guetos" i ha recordat que en "en zons d'Anglaterra s'aplica al llei musulmana".Puig ha assenyalat que "Barcelona porta temps fent polítiques multiculuralistas" i ha afegit que "així està el Raval". "Aquestes polítiques multiculuralistas acaben convertint-se, en mans de l'esquerra, en una religió de l'estat", ha criticat.

A més, ha afirmat que "la immigració va per barris" i ha assenyalat que a Barcelona "hi ha molts barris de standing econòmic destacat i allí, excepte personal de servei, no hi ha immigrants". "També està la diferent capacitat d'adaptar-se a les societats a les quals arriben" i, en aquest sentit, ha posat d'exemple als xinesos i als pakistanesos.

També considera que s'"abusa de les prestacions socials" i, en aquest sentit, ha indicat que "no és el mateix que s'aprofiti un malagueny al fet que vingui l'àvia d'uns immigrants per visitar-los i li canviïn la dentadura". "Si cau i es trenca una cama, cal atendre-la; però la dentadura que la hi canviï al seu país", ha sentenciat.

Valentí Puig, d'altra banda, ha avisat que "cal anar amb molt de compte amb el Marroc" perquè, segons ell, "no pots estar cedint tot el temps". "El Marroc es s'ha acostumat al fet que Espanya cedeixi tot el temps", ha advertit.

Finalment, ha valorat la massacre de Buffalo, als EUA, i ha assenyalat que la teoria de la gran substitució "no crec que sigui l'instrument per a solucionar aquests problemes". "L'assassinat de Buffalo correspon a un malestar, a una crisi del sistema educatiu, de la família, de la immigració", però ha subratllat que "la societat americana no substituirà la segona esmena".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 03/06/2022 - 09:31

El multiculturalismo cree que todos nos podemos entender, sin importar etnia, cultura, identidad social. Y eso es un disparate, la prueba de ello es que ni el señorito de izquierdas es capaz de entenderse con la chacha magrebí.

#3 Tonet de Cafarnaüm, Manlleu, 02/06/2022 - 17:36

Com a ex-independentista que sóc sempre havia cregut que la cultura i llengua catalanes estaven amenaçades d’assimilar-se en la llengua espanyola. Ara sé que si seguim així el que acabarà amb la cultura i la llengua catalana serà el “Multiculturalisme” i posats a perdre la cultura prefereixo ser de cultura espanyola que musulmana.

#2 Almax, Cat, 02/06/2022 - 17:02

Sí , així està el Raval , per sort. Aquest home no sap com era 40 anys enrere.

#1 Marc de Vich, Vich, 02/06/2022 - 15:16

Es un invento para colocar,a todos los chaqueteros,ineptos,vagos, maleantes, vividores y toda la gente de malvivir que te puedas encontrar, a parte arruinar a un monto de empresas y personas, y bajar el nivel cultural, tecnológico y de conocimiento de la sociedad, igualando por la parte baja y claro sin ninguna responsabilidad dada su incapacidad

#1.1 Marc de Vich, Vich, 02/06/2022 - 15:49

Esto es lo que hicieron los libertadores de Hispanoamérica, cargándose en sus guerras fratricidas, a gente que no quería la independencia, a todo el conocimiento, empobreciendo a la sociedad. Tardaron mas de 100 años en recuperar la población y la ruina aún sigue, ese es el invento de la falsa igualdad multicultural, sin conocimiento ni formación