Publicitat
Societat · 19 d'Octubre de 2019. 19:18h.

El nou objectiu és el TSJC

Davant el blindatge de Via Laietana

El nou objectiu és el TSJC

La Policia ha blindat la Via Laietana perquè els manifestants, que han assitit a la concentració convocada pels CDR contra l'actuació policial i les detencions dels últims dies, no hi puguin accedir i evitar que es repeteixi la situació d'ahir. 

Davant aquesta situació, centenars de persones han dexidit anar per Ronda Sant Pere fins a Arc de Triomf i concentrar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on els Mossos d’Esquadra han tancat amb un perímetre policial, amb furgons, tanques i agents. Els manifestants criden lemes com “la policia, tortura i assassina” als antiavalots de la policia de la Generalitat.

La manifestació s’havia convocat a les 18 h i ha estat a aquesta hora quan hi han hagut els primers moments de tensió després que la Policia Nacional s’obrís pas des de la plaça d’Urquinaona cap a la via Laietana amb càrregues.

Hi ha un important desplegament policial i tres cordons impedeixen que els manifestants s'acostin a la Prefectura de la Policia a la Via Laietana. D'altra banda, alguns usuaris han publicat a Twitter imatges en què es veu com agents dels Mossos d’Esquadra estan escorcollant les motxilles d’alguns manifestants.

92604-foto.jpg

La Guàrdia Urbana ha recomanat als comerciants de la plaça Urquinaona que tanquin, davant del risc de més aldarulls. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha tancat l’estació de metro de la plaça d’Urquinaona per la manifestació. Tots els accessos s’han tancat i els combois passen de llarg.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#10 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 20/10/2019 - 07:53

Vaya Papelòn el de.los Bombers y la Nostra Puliccia. Ahora corro cap a allà, ahora cap a aqui. Y me olvidaba de los "larepublicanoexisteixeidiota" forestals. Panda de apesebrados.

#9 Cris, Barcelona , 19/10/2019 - 21:47

Lo padres de los violentos CDR, se han puesto delante y si se portan mal, los riñen y los sacan. Los papis mantendrán el orden hoy. Disfrutar lo criado.

#8 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 19/10/2019 - 20:56

Menos mal !!! Ya tenia yo ganas de ver en marcha el camión cisterna ese de 1994..A ver si con un remojón a los gua.rros de la CUP, Arran y CDR se les despeja un poco el cerebro y podemos conseguir que se laven. Los del comando Fairy, en vez de echar detergente en el suelo, para que los policías resbalen, que se lo echen ellos mismos.

#7 E. Payetó, Barcelona, 19/10/2019 - 20:23

inseguridad jurídica.
Y así cientos de miles de cosas, que estáis vendiendo humo, que si represión, que si violencia.
Hoy he escuchado una conversación que decía "votar no és delicte" y una persona con más de 32 apellidos catalanes le decia "follar no és delicte sempre i quan tinguis autorització de l'altra part, si no és violació i de

#6 Kropotkin, Vic, 19/10/2019 - 20:17

Estos Pijo-CDRs son una mica flojos... Jua, jua, jua,....