Publicitat
Societat · 18 de Maig de 2015. 10:20h.

El nou president de l’ANC descarta la DUI

Jordi Sánchez considera que "no és el camí"

El nou president de l’ANC descarta la DUI

Jordi Sánchez

El nou president de l’ANC, Jordi Sánchez, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha deixat clar que no és partidari d'una Declaració Unilateral d'Independència. "Si una DUI vol dir que el dia 28 declarem la independència i ja som independents,... m'agradaria, però crec que no és possible, no és el camí. I jo no donaré mostres i enviaré senyals de coses que crec que no es produiran, i ho dic honestament”, ha indicat..

I ha insistit en la necessitat que en el procés constituent que s'obri s'hi han d'implicar totes les forces sobiranistes. “Un procés que ha de permetre incorporar a tota aquella gent que vol un canvi de radicalitat democràtica en el país. Que ningú es pensi que a Catalunya o a l'estat espanyol hi haurà un canvi de transparència i de relacions entre els ciutadans i les polítiques si no és dins d'un procés constituent”, ha argumentat.

En la mateixa entrevista, Jordi Sànchez ha defensat la seva imparcialitat partidista: “s’ha dit que jo era d'Iniciativa, que era del PSUC, que era l'home d'Artur Mas, que era de Terra Lliure, se n'ha dit absolutament de tot. La veritat és que jo mai he militat a cap partit polític, la veritat és que, efectivament, tinc una bona relació amb molta gent de l'aspectre social i polític i cultural del país”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#37 catala, New York, 20/05/2015 - 23:06

Aixo s'ha omplert de trolls espanyolistes... o sigui de merda.

#36 Frances, Reus, 20/05/2015 - 00:34

Vaja amb el nou President de l'ANC. No anem bé. Gens bé. Però, que hem d'esperar si fins i tot el Sr. Mas no va desobeir i es va passar pel forro el seu propi Decret per la consulta?... Què hem d'esperar si la Sra. Forcadell va demanar unes eleccions en 3 mesos i ja veieu... 1 any !!! I si es fan ..

#35 Jordi, Barcelona, 19/05/2015 - 17:45

Catalunya es com un hàmster dins una roda, ens creiem que avancem pero sempre estem en el mateix lloc, i amb gent com aquest senyor encara mes.

#34 Joan cagoemtot, Barcelona, 19/05/2015 - 10:31

Compte amb aquest i el Pere Puges! fotran l'invent a les roques perquè als partits els va bé trencar la unitat. L'ANC només te un camí si vol ser garant de la Independència, fer llista única transversal i sense partits!

#33 Eduardo, Gavà (Reyes), 19/05/2015 - 09:39

Pues que se vaya a su casa.