Publicitat
Societat · 16 d'Abril de 2021. 22:33h.

El nou president de Súmate treballa a Presidència

Josep Manuel Bueno va entrar a treballar amb el tripartit i CiU ja no el va cessar

El nou president de Súmate treballa a Presidència

El nou president de Súmate, Josep Manuel Bueno, treballa al Departament de Presidència, segons ha sabut e-notícies. Bueno va entrar amb el tripartit, ara fa més de deu anys, però ja no va ser cessat per CiU quan van recuperar el poder el novembre del 2010. Actualment està adscrit a la direcció general de Coordinació Interdepartamental, a la Plaça Sant Jaume 4.

Va ser també regidor del PSC a Sant Celoni (Vallès Oriental) a més de membre de la UGT. Llicenciat en Geografia i en Història ha estat membre de l'Associació de Veïns de les Illes Balears, de la Coral Gospel i la Societat Ateneu d'aquesta localitat.

Fonts de la direcció d'aquella època han recordat a e-notícies que "era molt del PSOE i gens independentista". A Bueno se'l recorda, d'altra banda, per la seva afecció als toros i ser fan de la selecció espanyola, de la qual seguia els partits, sovint en públic. E-notícies no ha aconseguit la versió de Súmate.

El nou president de l'entitat va ser escollit a principis d'aquest mes, feia una crida en la seva primera carta pública a la "construcció nacional" i reivindicava la República catalana com "la millor opció". "Vaig néixer -explicava- un 12 d'octubre de 1976, a Barcelona, en plena transició democràtica, en el si d'una família de classe mitjana".

"Sóc fill, nét, besnét, rebesnét etc. per part de pare, malagueny, per part de mare, granadí; és a dir, sóc fill de la diversitat i de la pluralitat catalana; com diem els juristes "ius sanguini" andalús, "Ius soli" català", afegia.

Bueno dirigirà l'entitat -per la qual han passat també Gabriel Rufián o Eduardo Reyes- juntament amb María Ángeles Estévez i Rafael Sánchez com a vicepresidents i quatre noves àrees Comunicació, Acció territorial (Jordi Céspedes, Toni Ramós, Carles Brugat), Acció social i cultural (Mar Navarro) i de Relacions institucionals (Andrés Vélez). L'esmentat Jordi Céspedes exercirà també de tresorer i Andrés Vélez de secretari.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#26 julien sorel, Granollers, 25/04/2021 - 22:32

Este tipo es un vividor. Fue concejal por el PSC en Sant Celoni, de la linea más españolista del partido. Siempre hablando en castellano cuando conoce el catalán perfectamente. Ahora se ha hecho indepe. Una verguenza más

#24 Masias , Mis posaderas , 18/04/2021 - 10:50

Otro mamoncete que va bien agarrado a la teta de la Genara

Es que ganarse la vida honradamente con la Filososfia y las Letras esta bien jodida.

#23 Soloesmiopinion, Tabarnia, 18/04/2021 - 00:03

¿Uno de Súmate trabajando???? Ah, bueno, en Presidencia, o sea chupando del bote. Ya me extrañaba a mi.

#22 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 17/04/2021 - 23:39

És comprensible. Entrar de jovenets a la comodíssima suite de la Patria fa que els interfectes no la vulguin abandonar mai de la vida. I están obstinats en no abandonar-la per sempre, incloses totes les generacions possibles.

#21 Alex, Sant Celoni, 17/04/2021 - 22:31

"era molt del PSOE i gens independentista".
¿No era nada independentista y ahora sí?... Pues en eso lo entiendo perfectamente porque a mi también me pasó algo parecido, antes me chiflaban las Danet de Vainilla y ahora o son de Chocolate, o me quedo sin postre.