Publicitat
Societat · 16 de Gener de 2013. 16:07h.

El pakistanès detingut per tràfic d'heroïna també va festejar amb ICV

El representant de la Federació Espanyola d'Associacions Pakistaneses va participar en un munt d'actes amb Iniciativa

El pakistanès detingut per tràfic d'heroïna també va festejar amb ICV

Herrera, amb Satti, en una foto d'arxiu

L'expresident de la Federació Espanyola d'Associacions Pakistaneses, Rajda Shaoib Satti, detingut el desembre passat per presumpte tràfic d'heroïna, que va col·laborar amb la Fundació Nous Catalans de CDC, va participar també en actes d'ICV com mostren les fotografies -fins a dotze- a les que ha tingut accés e-notícies on apareix amb l'actual líder de la formació ecosocialista, Joan Herrera; la portaveu al Parlament, Dolors Camats; i la diputada al Congrés, Laia Ortiz; entre d'altres membres del partit.

Algunes de les imatges en què apareix amb el líder d'Iniciativa corresponen a un acte celebrat a l'abril del 2010 on la Federació d'Entitats Pakistaneses a Barcelona, formada per vint-i-set entitats, va voler agrair a ICV i a l'aleshores diputat de la formació al Congrés, Joan Herrera, la tasca desenvolupada durant aquests últims anys al Parlament de l'Estat, a favor dels drets de les persones immigrades.

A l'acte, tal com es recull al web del partit, hi van assistir representants de JEV de Sabadell i els membres de la direcció local d'ICV Aureli Calvo i l'exdiputada de la formació al Congrés Carme Garcia. A més, en el transcurs d'aquest acte, al qual van assistir més de dues-centes persones, es va fer lliurament de carnets als nous adherits a Iniciativa per Catalunya pertanyents a aquesta comunitat, entre els quals es trobaven els dels nous adherits a l'organització d'ICV a Sabadell.

A més, al setembre del 2010, després de les inundacions que hi va haver al Pakistan, Satti va formar part dels representants pakistanesos, que encapçalats pel llavor cònsol general de Pakistan a Catalunya, Ayaz Hussain, es van reunir amb representants d'ICV com la portaveu Laia Ortiz, el responsable de l'àmbit d'immigració, Lluís Esteve i la portaveu al Parlament, Dolors Camats.

En la trobada, com destaca la nota de premsa, els diferents membres d'organitzacions pakistaneses a Catalunya van aprofitar per "traslladar el seu agraïment a la formació ecosocialista per la seva 'solidaritat' amb el poble pakistanès després de les inundacions".

Cal recordar que Satti va col·laborar amb Nous Catalans i que, a més, el partit va anunciar l'ingrés a Convergència el 7 de febrer del 2009, segons va confirmar aleshores la pròpia formació en una nota de premsa. En teoria, va rebre el carnet -juntament amb altres militants d’origen pakistanès- en un acte en què van participar Artur Mas, Jordi Pujol, Xavier Trias i Àngel Colom.

CDC, que va negar la militància de Satti perquè "Colom el va vetar", va treure importància al fet que participés en diversos actes de Nous Catalans. Però el cert és que Rajda Shaoib Satti va participar en un munt d'activitats en què, a més, constava com a militant. També apareix en un cartell amb les sigles de CiU al costat de Khalid Shabaz -79 a la llista de CiU per Barcelona a les passades eleccions al Parlament-, Mas i Colom.

Carme Garcia i Joan Herrera, amb Satti

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Eloi, barcelona, 17/01/2013 - 23:14

Heroina ecológica...

#13 victor, Elche, 17/01/2013 - 16:20

butifarra disfrazada de izquierda.Siglas que sirven de coartada para que los ricos marginen a los pobres.Que coño ha hecho toda esta patulea por las clases humildes aparte de dar cobertura a la burguesia catalana a cambio de un plato de lentejas.Acordaos si no del inefable SAURA.

#12 Catalunya Nord, Barcino, 17/01/2013 - 12:47

Plataforma per Catalunya unica solució.

#11 Pepito, bcn, 16/01/2013 - 22:27

A mi lo que me hace gracia es ver como se les ponen los ojos en blanco a todos estos ecocuentistas con la inmigración cuando toda esta purria ha venido aquí a delinquir, saltarse las normas y a chupar del bote... mirad la foto el único que se lo cree es el memo del ciclista jajajaja

#10 Kropotkin, Vic, 16/01/2013 - 20:20

Bueno, simplemente era un buen catalanista... Jua, jua, jua,...