Societat · 26 de Setembre de 2013. 16:34h.

El Palau de la Música exculpa CDC de l'espoli

L'escrit d'acusació demana 81 anys de presó per a Fèlix Millet

El Palau de la Música exculpa CDC de l'espoli

Fèlix Millet, en una foto d'arxiu

El Palau de la Música, que exerceix l'acusació particular en la causa contra l'espoli d'aquesta institució, ha decidit no acusar CDC, tot i que el jutge del cas creu que es van desviar 5,1 milions d'euros des de l'entitat presidida en aquell moment per Fèlix Millet.

A l'escrit d'acusació, que ha presentat la presidenta de la institució, Mariona Carulla, en roda de premsa, s'ha assenyalat que se sol·liciten 81 anys de presó per a Millet. A més, l'acusació també s'adreça a la  ma dreta de Millet, Jordi Montull, i 14 persones més, entre elles les esposes dels  dos principals imputats, exculpades pel jutge del cas.

A l'escrit d'acusació del Palau no hi figura cap membre de CDC ni de Ferrovial, malgrat la imputació judicial que investiga pressumptes comissions il·legals a canvi de l'adjudicació d'obres públiques durant els governs de Jordi Pujol.

Amb tot, la institució cultural s'ha reservat el dret a emprendre accions legals per reclamar a altres entitats els diners que la sentència cregui provat que van ser desviats des del Palau de la Música, tot i que aquest procés seria posterior al que ara està en marxa.

L'escrit d'acusació ha estat aprovat en la junta directiva de l'Orfeó Català per 12 vots a favor, un en contra i cinc en blanc. Per la seva banda, el patronat de la Fundació del Palau ha donat el seu vist-i-plau al document per 12 vots a favor i quatre en blanc.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 8, f, 27/09/2013 - 15:39

Però la fundaCiÚ Palau, aquella que desviava les comisCiUns de les subvenCiUns i altres Obres Públiques del (mínim garanti) del 4%, no pertany a CDC?.

#14 alemany stolberg, TORTOSA, 27/09/2013 - 00:07

El Palau de la musica ara es el Palau de Justicia? flipo aixo es catalan way

#13 BEJOTA, BCN, 26/09/2013 - 20:36

MILLET I ELS DE "COSA NOSTRA" DE CIU I CIA.RES D'ESCULPAR.

#12 pep, manresa, 26/09/2013 - 20:30

CDC exculpa Pujol, Millet, alavedra i Prenafeta?...
ah, no, calla, que volen que Millet pagui per tots.

#10 Pere Pagès , CATALONIA IS MOOOLT DIFERENT, 26/09/2013 - 18:15

JA, JA, JA...QUE ES, UN CHISTE?? PERO SI SON LOS MISMOS!! COMO LOS VA A CULPAR. BASTA DE ENGAÑOS. SE CREEN QUE SOMOS TONTOS O QUÉ?