Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2010. 14:48h.

El Papa, en contradirecció

Pujarà per Via Laietana i girarà per Diputació

El Papa, en contradirecció

El Papa anirà per carrer Diputació

L'Ajuntament i l'arquebisbat de Barcelona han pactat finalment el recorregut que seguirà el papa Benet XVI en la visita que farà a la capital catalana el 7 de novembre. Benet XVI començarà el seu recorregut a la residència del cardenal Lluís Martínez Sistach, al carrer del Bisbe, a tocar de la catedral.

El papamòbil pujarà per Via Laietana i el carrer de Pau Claris, seguidament girarà per Diputació i després agafarà el carrer de Marina en direcció a la Sagrada Família, on s'espera que arribi cap a les deu del matí per consagrar el temple de Gaudí.

L'arquebisbat s'hauria estimat més que el Papa travessés l'Eixample pel carrer Consell de Cent, encara que també s'han mostrat d'acord que ho faci per Diputació. L'arquebisbat de Barcelona calcula que la visita costarà entre 500.000 i 600.000 euros.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 amelia, bcn, 08/10/2010 - 13:46

Ón és la notícia? Fa molts anys q el Vaticà va a l'inrevés de l'evolució social i cultural del món...

#8 Conductor del Papamòbil, Barcelona, 07/10/2010 - 10:20

Per en CISCU. El teu comentari no té cap sentit!!! ja que els periodistes simplement haguéssin pogut dir "Gran VIa" i ja està. La decisió del recorregut ha estta de l'Arquebisbat. L'autèntica veritat és que l'arquebisbat té por de no omplir de gent la Gran Via (de les Corts catalanes).

#7 carracuca, barcelona ESPAÑA, 07/10/2010 - 01:01

jajajajajajajajajajaj, ramon, jajajajajajaja..., muy bueno tu chiste, jajajajajajajaj...., sin que sirva de precedente, no me jodas..., 800 euracos del ala que me sacaré por alquilar a unos italianos mi balconcito de provenza/cerdeña. Eso sí, la rojigualda con el toro en la baranda.

#6 Ramon, Barcelona, 06/10/2010 - 19:41

Quan hi ha visites així es prenen mesures dràstiques per eradicar el terrorisme i la prostitució del seu pas. Els carrers pels que circularà el papamòbil passaran per tant temporalment a dir-se Via Laina i Dició.

#5 Gio, del segrià, 06/10/2010 - 18:31

Jordi Teià, quina xorrada. Els Reis a les carrossses de la cavalgata porten cinturó¿ Cisco, sabràs el que et dius, pero simplement dirien: Gran Via. No siguem tant recargolats. I pocasoltes, totalment d'acord. Quan va costar a Esp la visita de la dona d'un president? I la de altres mandataris?