Publicitat
Societat · 10 de Desembre de 2010. 19:28h.

El Papa felicita les festes amb la Sagrada Família

Benet XVI escull una imatge del temple de Gaudí

El Papa felicita les festes amb la Sagrada Família

El Papa, a la Sagrada Família, en una foto d'arxiu

El papa Benet XVI ha escollit una imatge de la Sagrada Família en la seva felicitació de Nadal. El pontífex desitjarà unes bones festes a tothom a través de la imatge del temple, dedicat per ell mateix el passat 7 de novembre. L'Arquebisbat de Barcelona ha celebrat aquesta decisió i ha assegurat que és una mostra de l'afecte cap a l'Arxidiòcesi.

A través d'una carta, Benet XVI ha agraït al cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, "l'exquisida" acollida que va rebre a Barcelona i ha qualificat la visita com "una joiosa experiència eclesial i espiritual".

El Papa també ha demanat al cardenal arquebisbe que faci arribar la seva gratitud a les forces de seguretat, els seus col·laboradors i els voluntaris que van treballar durant la seva estada a la capital catalana.

Benet XVI ha afirmat que correspon aquest tracte demanant "que s'enriqueixi als fills i filles d'aquesta noble terra amb l'abundància dels seus dons d'amor i misericòrdia".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Lluís, Tortosa, 12/12/2010 - 11:27

Visca el Sant Pare!! Home de gran cor i intel·lectualitat de gran volada!!

#3 luis, barcelona, 11/12/2010 - 17:24

El PAPA ha vingut y parla de BARCELONA?

BON TROÇ A L'OLLA
JA NO DORMIRE DE GUST

#2 Cletus, Barna, 11/12/2010 - 10:24

Ja ho vaig dir que n'havia quedat impressionat. L'anècdota sobre Gaudí i el fet que un "Josep" acabaria el temple li va agradar molt.

#1 David de Germà i Mercer, Mollet del Vallès, 11/12/2010 - 00:39

Visca el Papa! Sempre tan educat, atent i calid.