Publicitat
Societat · 10 de Febrer de 2014. 22:52h.

El Parlament celebra la setmana mundial de l’harmonia interconfessional

Té per objectiu fomentar el diàleg interreligiós i l’entesa entre confessions

El Parlament celebra la setmana mundial de l’harmonia interconfessional

Una imatge de la celebració de l'acte al Parlament (Foto: Parlament)

El Parlament ha acollit aquesta tarda l’acte de celebració de la setmana mundial de l’harmonia interconfessional, amb el títol ‘La contribució de les religions a les conseqüències de la crisi’ i organitzat pel Grup de Treball Estable de Religions (GTER).

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha inaugurat l’acte, en què també han intervingut el president del GTER, Antoni Matabosch; el director general d’afers religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell, i el director d’afers religiosos de l’ajuntament de Barcelona, Ignasi Garcia Clavel. A l’acte hi han assistit el secretari segon, Pere Calbó, i la diputada Glòria Renom (CiU).

A continuació, s’han fet tres xerrades sobre el diàleg interreligiós, amb la intervenció de Mohamed El Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya; Guillem Correa, president d’Iniciatives Solidàries; Joana Martín, adjunta a la direcció de Càritas Diocesana de Barcelona, i Quim Carné, regidor de drets civils i ciutadania de l’Ajuntament de Sabadell.

La setmana mundial de l’harmonia interconfessional va ser instituïda per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 2010, i té per objectiu fomentar el diàleg interreligiós i l’entesa entre confessions.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 11/02/2014 - 00:36

¡Por fin, ya era hora! Después de tantos siglos de perseguir y castigar con el fuego eterno a los herejes, apóstatas e infieles, ha llegado la armonía, el diálogo y la paz. En el siglo 21: MEJOR UNIDOS.
¡Benditos sean los Dioses!