Publicitat
Societat · 9 de Juliol de 2008. 16:05h.

El Parlament demana la cessió del Bruc

El PSC vota a favor després del no de Chacón

El Parlament demana la cessió del Bruc

Joan Ridao i Jordi Portabella, davant del Bruc, a les darreres eleccions municipals

“El Parlament de Catalunya insta el Govern de Catalunya a iniciar les negociacions amb el Ministeri de Defensa i les altres Institucions de l’Estat que en puguin dependre, per tal que s’estudiï la cessió de la caserna del Bruc a la Generalitat de Catalunya i/o a l’Ajuntament de Barcelona”. Aquest és el text literal de la proposta de resolució de Convergència i Unió aprovada avui a la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament de Catalunya amb els vots favorables de CiU, PSC, ERC i ICV. El diputat nacionalista, Carles Sala, que ha defensat la iniciativa, ha mostrat la seva satisfacció per l’aprovació del text i ha afirmat que “el què ens interessa és que demà mateix la Generalitat es posi a negociar el traspàs de la caserna del Bruc”.

Carles Sala ha argumentat estar convençut que “avui en dia aquestes enormes instal·lacions, ubicades en un indret privilegiat de la ciutat de Barcelona, no són necessàries no per a un sol batalló de l’exèrcit i que de ben segur pot trobar altres ubicacions”. En canvi, actualment les administracions públiques han de donar resposta a noves exigències socials, i evidentment la falta d’habitatge social, especialment en l’àmbit urbà de la ciutat de Barcelona, és una necessitat àmpliament reconeguda que aquestes instal·lacions de la caserna del Bruc podrien satisfer.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carolina, Barcelona, 14/07/2008 - 20:00

Un cop ens l'hagin cedit, jo proposo fer-hi Disneyland Barcelona... l'edifici sembla el castell del príncep de la Blancaneus!

#3 prc, Sant Celoni, 10/07/2008 - 15:32

Los problemas que preocupan a la gente... ¿cuando se podrá estudiar en castellano? eso sí que es importante, y no quien sea el propietario de un solar.

#2 lios nuevos, Barcelona, 09/07/2008 - 18:07

pisos sociales en Pedralbes..... que buena idea... ya me imagino a quien le tocarian. ...al hermano del carod, a la hija del baltasar, tres para los mellizos del monty,.... la lista es larga...

#1 pau, BCN, 09/07/2008 - 17:58

sort que encara hi ha convergència...