Publicitat
Societat · 14 de Febrer de 2017. 19:51h.

El Parlament premia els ‘iaioflautes’

Guardó per “la defensa dels drets humans”

El Parlament premia els ‘iaioflautes’

'Iaioflautes' aturen els FGC durant el Mobile World Congress, en una imatge d'arxiu

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, lliurarà aquest dimecres el Premi Solidaritat 2016 al col·lectiu dels iaioflautes, un guardó que concedeix l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) en reconeixement per “la defensa dels drets humans”.

Forcadell obrirà i clourà l’acte, en el qual també intervindran el president de l’IDHC, David Bondia; i la consellera de l’entitat, Anaïs Franquesa, que llegirà l’acta de concessió del premi. El lliurament del premi tindrà lloc a les 18 hores a l’Auditori de la cambra catalana.

Dos membres del col·lectiu dels iaioflautes recolliran el premi acompanyats de representants de Stop Pujades, el Sap Muntanya, l’Ateneu la Bòbila, Feministes Indignades, Putes Indignades, Cuineres Indignades, el sindicat de manters i Metro Munster.

3 Comentaris

Publicitat
#3 botifler1914, Sinitaca, 15/02/2017 - 10:59

Parlament de la Srta. Pepis.

#2 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 15/02/2017 - 00:21

Solidaridad con las cocineras indignadas.No hay derecho que Rahola les quite el puesto cocinando paellas.

#1 Carlos Gomez, desde arbucies con amor, 14/02/2017 - 20:14

Dissabte els refugiats i avui els iaioflautas. Aviat els desallotjats durisimament a bastonades pels mossos el 27M de la P.Catalunya.

Aquest agut brot psicotic de solidaritat televisiva de gent que sempre ha despreciat i ignorat qualsevol reivindicacio social alternativa al narcotizant discurs oficial