Publicitat
Societat · 7 d'Agost de 2020. 21:47h.

El Parlament toca fons

JxCat, ERC i la CUP aproven que "Catalunya és republicana" i que "els Borbons han estat una calamitat"

El Parlament toca fons

El Parlament té previst aprovar aquest divendres al vespre una moció que declara que "Catalunya és republicana" i que "la nissaga dels Borbons ha estat una calamitat històrica per a Catalunya". El text també afirma que Catalunya "no reconeix ni vol tenir cap rei".

La moció, presentada per JxCat, ERC i la CUP manifesta que "la nissaga dels Borbons ha estat una calamitat històrica per a Catalunya, i específicament, que Joan Carles de Borbó va acceptar la successió del general Franco Jurant fidelitat als principis del seu règim". 

El text també recorda que "la Monarquia espanyola és la continuació del règim anterior i resulta inseparable de la persona del rei Joan Carles". La moció "denuncia la connivència dels poders executiu, legislatiu i Judicial per sostreure la monarquia de qualsevol fiscalització o control democràtic".

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#48 gurguri , barcelona, 10/08/2020 - 15:39

Es vergonzoso ver a un fanático indepe ,supremacista e intolerante como Batet, amenazar a los letrados.Quien puede votar a esta gente con tanto déficit democrático?

#47 recluta, conca, 09/08/2020 - 18:27

Propongo un referendum para que el territorio de Catalunya pase a ser de Aragón, así se pueda recupera el marco histórico de la Corona de Aragón.

#46 Sergi Sergio, Barcelona, 08/08/2020 - 18:39

Nooo, no toca fons, la capacitat de fer el ridicul d'aquesta gent es infinita.

#45 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/08/2020 - 15:56

Aquest mati m´he enterat que ja tornem a viure a una republica, de moment sense nom, sense lider a qui adorar i sense ni tan sols haver canviat l´hora oficial

Els altres cops m´ha agafat o fent la migdiada o fornicant o jugant la partideta de domino al bar i en xancletes

Quanta sapastreria. Aixi no hi ha manera de que ningu se´ls prengui en se

#44 jvcs, barcelona, 08/08/2020 - 15:04

Robert Güerri medico hospital del mar, que alerta que “en otoño la situación será grave”.
“En el momento en que bajen las temperaturas y estemos en lugares interiores, la transmisión puede ser mucho más efectiva y con cargas virales más altas. Si a esto le sumamos la gripe, la situación puede ser muy grave”,