Publicitat
Societat · 6 de Gener de 2019. 19:37h.

El pis de l'incendi de Badalona estava okupat

Els veïns asseguren que hi havia okupes i l'Ajuntament no ho desmenteix

El pis de l'incendi de Badalona estava okupat

Edifici de Badalona on es va declarar l'incendi

Els veïns de l'edifici de Badalona incendiat han assegurat que el foc es va declarar en un immoble okupat, segons informa aquest diumenge El Periódico. Aquesta dada, afegeix el diari, no ha estat desmentida ni per l'Ajuntament de Badalona, els Mossos d'Esquadra ni el Departament d'Interior. Els fets van tenir lloc aquest dissabte en un bloc de deu plantes situat al barri de Sant Roc.

Els testimonis expliquen que els inquilins de la planta baixa, on es va originar el foc, haurien fugit de les flames deixant la porta de l'immoble oberta. Aquest fet, juntament amb que altres veïns van obrir les seves respectives portes davant les veus d'alarma, va crear una via d'oxigen que facilitar la propagació de les flames. L'incendi va deixar tres morts, entre ells un nadó, i una trentena de ferits de diversa consideració.

L'alcalde de Badalona, Àlex Pastor, ha informat que cap dels veïns de la vintena d'habitatges afectats podran tornar a casa en els propers dies. L'Ajuntament i la Generalitat han creat un protocol i una unitat específica de serveis socials per atendre les famílies afectades. Les causes del sinistre encara es desconeixen.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 botifler1914, sINITACA, 07/01/2019 - 15:35

Vuelve Albiol....

#6 pepe, andorra, 07/01/2019 - 15:29

no es la primera vez q ocurre en Badalona y lo mejor sera el informe de los bomberos, q dirán q no se puede saber la causa del incendio, aunque este claro, con este ya es el tercer incendio q conozco por culpa de los ocupas y dos de ellos, con muertos. Y en dos de ellos, los informes de los bomberos decian q no se sabia el origen.

#5 arm, figueres, 07/01/2019 - 08:28

son conscients Colau i companyia, que afavorint als okupes, un dia pot haber un munt de morts, aqui mateix punxant la llum varen fer un incendi molt gran, pot passar a mes casos, edificis molt alts i els okupes punxen la llum es facil que es
declari un incendi

#5.1 Capit@n España, The broquil is over, 07/01/2019 - 11:07

En Badalona Colau no pinta nada. Por suerte ya echaron a la otra perroflauta, Dolors Sabater, que precisamente había puesto a una concejal de origen magrebí para gestionar el barrio de Sant Roc. Los vecinos y su asociación acabaron hasta la coronilla de ella y rompieron relaciones con el Ayuntamiento. Ahora la alcaldia la tiene el PSC.

#5.2 pepe, andorra, 07/01/2019 - 15:27

la tiene el psc con los votos del PP, q no se os olvide.

#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 07/01/2019 - 07:32

Alguien debería demandar a los responsables de las administraciones que miran para otro lado por dejación de funciones.

#3 Julian, Bcn, 06/01/2019 - 23:51

Tienen los mossos identificados los okupas para q respondan del incendio, o como en Alcanar, el okupar una vivienda te ofrece un refugio seguro para todo tipo de delitos